Kom naar onze infoavond op 18 oktober 2023

Op woensdag 18 oktober 2023 organiseren wij, vanaf 17.00 uur, een nieuwe infoavond. Op de agenda staan alvast enkele leuke dingen, zoals kennis maken met echte Gentse flikken, leuke getuigenissen, demo's, enz.

Plaats van het gebeuren: Algemeen Politiecentrum Gent, Antonius Triestlaan 12.

Word jij de IK in FLIK? Kom dan zeker langs! Inschrijven is verplicht.

Affiche infoavond 18-10

Is Gentse flik worden jouw ambitie / uitdaging / missie?

Of wil je liever als burgerpersoneelslid aan de slag bij de politie?

Wil je graag weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Breng ons dan een bezoekje op onze infoavond op woensdag 18 oktober 2023. Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Wie zijn we?

Politie Gent staat de klok rond in voor de bescherming en de bewaking van de veiligheid en leefbaarheid in de stad Gent.

Ons korps telt 23 diensten waarvan de Interventiedienst, Wijkdienst, Verkeersdienst en Recherchedienst de meest gekende en zichtbare operationele diensten zijn. Uiteraard zijn er achter de schermen nog veel andere diensten en collega’s die zich dagelijks inzetten voor de goede werking van onze politiezone.

Met meer dan 1300 flikken, elk met hun specialiteit en expertise, zetten we als één grote flikken-familie de schouders onder een veilig en leefbaar Gent waar ieders rechten plichten gevrijwaard worden.

Wat mag je van ons verwachten?

Meer informatie vind je terug in onze werkgeversbelofte.

Wie zoeken wij?

Binnen Politie Gent kan je aan de slag als operationeel of administratief en logistiek medewerk(st)er.

Elke stad en elk politiekorps heeft haar eigen DNA. Bij de Gentse politie werken wil zeggen dat je echt wil bijdragen tot de veiligheid en leefbaarheid van het prachtige Gent, dat je gelooft in een nabij politie die werkt in goede relatie met haar partners en vooral met haar bevolking en dat je iemand bent die graag verantwoordelijkheid opneemt.

Een echte Gentse flik is een operationele of ondersteunende medewerk(st)er die 100% zichzelf kan zijn in ons korps maar die zich ook 100% inzet om respectvol en integer te handelen en teamgericht te werken.

Verplicht inschrijven

Op woensdag 18 oktober 2023 organiseren we een nieuwe infoavond.

Enthousiaste collega’s geven je antwoord op al je vragen en je ziet demo’s van collega’s op training. Ook de rekruteringsdienst is aanwezig en zal jou de verschillende selectieproeven toelichten.

Let op: de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is verplicht en kan rechtstreeks via deze link.

Tot dan?

Labels