Kom jij naar onze infoavond op 24/04/2024?

Op woensdag 24 april 2024 organiseren wij opnieuw een infoavond. Vanaf 17.00 uur zetten we onze deuren open voor alle toekomstige flikken. De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten.

Affiche infoavond 24-04-2024

Is Gentse flik worden jouw ambitie / uitdaging / missie?
Of wil je liever als burgerpersoneelslid aan de slag bij de politie?
Wil je graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn?
Word jij de IK in FLIK? Kom dan zeker langs op woensdag 24 april!

Wie zijn we?

Politie Gent staat de klok rond in voor de bescherming en de bewaking van de veiligheid en leefbaarheid in de stad Gent.

Ons korps telt 23 diensten waarvan de Interventiedienst, Wijkdienst, Verkeersdienst en Recherchedienst de meest gekende en zichtbare zijn. Uiteraard zijn er achter de schermen nog veel andere diensten en collega’s, die zich ook dagelijks inzetten voor de goede werking van onze organisatie.

Met meer dan 1300 flikken, elk met hun specialiteit en expertise, zetten we als één grote flikken-familie de schouders onder een veilig en leefbaar Gent waar ieders rechten en plichten gevrijwaard worden.

Wat mag je van ons verwachten?

Meer informatie over onze werkgeversbelofte vind je hier.

Wij zoeken…

Binnen Politie Gent kan je aan de slag als operationele of administratieve en logistiek medewerk(st)er.

Elke stad en elk politiekorps heeft haar eigen DNA. Bij de Gentse politie werken wil zeggen dat je echt wil bijdragen tot de veiligheid en leefbaarheid van het prachtige Gent, dat je gelooft in een nabije politie die werkt in goede relatie met haar partners en vooral met haar bevolking en dat je iemand bent die graag verantwoordelijkheid opneemt.

Een echte Gentse flik is een operationele of ondersteunende medewerk(st)er die 100% zichzelf kan zijn in ons korps maar die zich ook 100% inzet om respectvol en integer te handelen en teamgericht te werken.

Enkele praktische zaken:
📆 Woensdag 24 april vanaf 17.00 uur
🐕‍🦺 Diverse demo's o.a. van onze trouwe viervoeters
📍 Algemeen Politiecentrum Gent - Antonius Triestlaan 12 in Gent
👮‍♀️ Jobbeurs
✍️ Inschrijven was verplicht en kon t.e.m. 21/04. De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten.

Tot dan?