Aangepaste dienstregeling tijdens Gentse Feesten

Tijdens de Gentse Feesten hanteren we een aangepaste dienstregeling. Het Commissariaat Gent Centrum werkt niet op afspraak maar je kan er 24u/24 vrij binnen lopen. De andere commissariaten werken tijdens de Gentse Feesten wél op afspraak. Behalve de commissariaten in Drongen en Oostakker – zij zijn tijdens de Gentse Feesten gesloten. 

Gentse Feesten affiche 2023

Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 14 juli t.e.m. maandag 24 juli 2023, zal de onthaalbalie van het Commissariaat Gent Centrum 24u/24 het systeem van ‘vrije inloop’ hanteren en dus niet op afspraak werken. Vanaf dinsdag 25 juli werkt het commissariaat ook terug op afspraak.

De andere commissariaten werken tijdens de Gentse Feesten wél op afspraak. Behalve de commissariaten in Drongen en Oostakker – zij zijn tijdens de Gentse Feesten gesloten vanaf maandag 17 juli tot en met zondag 23 juli. Je kan ook elke dag van 8 tot 20 uur op afspraak terecht in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12).

We herinneren er ook nog eens aan dat de Cel Gevonden en Verloren Voorwerpen tijdens de maand juli enkel open is op weekdagen van 9 tot 12 uur.

Op vrijdag 21 juli 2023 zijn onze administratieve diensten en alle commissariaten – behalve dus het Commissariaat Gent Centrum en het Algemeen Politiecentrum Gent – gesloten.   

Een overzicht van de contactgegevens en openingsuren van de verschillende commissariaten vind je op de Contact-pagina.

Voor dringende politiehulp bel je steeds het noodnummer 101.

Labels