3,2,1… START!

Het is zover: de Gentse politie is voortaan ook te bereiken op Twitter. Via @GentseFlikken kunnen jullie ons volgen en zullen we jullie up-to-date houden over real time informatie.

Met onderstaande tweet heeft de Politiezone Gent deze ochtend, om 10.00 uur om precies te zijn, haar eerste stappen op Twitter gezet.















Sociale media

Om onze dienstverlening te optimaliseren en beter te kunnen voldoen aan de wensen van de burger hebben we gekozen voor een integraal en geïntegreerd beheer van sociale media binnen onze algemene werking. In dit kader heeft de Gentse politie vandaag haar eerste stappen op sociale media gezet en meer bepaald op Twitter.

@GentseFlikken

Met de gebruikersnaam @GentseFlikken zullen we actief communiceren en kennis delen via dit kanaal.

Twitter is een extra communicatiekanaal voor de Gentse politie en geen kanaal op zich. Het versterkt de communicatie maar is tegelijkertijd een extra manier voor de burgers om ons te bereiken, naast bellen of e-mail. De vernieuwde website van onze zone blijft bovendien een belangrijk informatiekanaal.

De Twitter-account zal enkel tijdens de kantooruren (9u-17u) actief beheerd worden door de Dienst Communicatie en het Meldpunt van de Gentse politie.

Contact

Het Twitter-kanaal is GEEN noodkanaal. Heb je dringend politiehulp nodig? Bel steeds 101!

Geen spoed? Bel 09 266 61 11 of mail naar meldpunt@politie.gent.be.



Volg jij ons ook?