Persbericht 22.08.2018

Bree - verkeersongeval

Dinsdagavond rond 17u30 kwam het op de Opitterkiezel tot een aanrijding van een fietser en een wagen. Maria D. (67) uit Bree raakte lichtgewond.

Genk - verkeersongevallen

Op de Hasseltweg botsten dinsdagavond rond 18u15 een brommer en een fietser. Maureen V. (20) uit Genk liep lichte verwondingen op.

Woensdagochtend rond 8u30 kwam het op de Maaseikerbaan tot een aanrijding tussen een fietser en een wagen. Raf B. (39) uit Maaseik raakte lichtgewond.

Bocholt - Opzettelijke slagen



Dinsdagnamiddag raakte een 36-jarige man uit Bocholt gewond tijdens een vechtpartij op de Kapelstraat. Twee mannen uit het Verenigd Koninkrijk werden gearresteerd.

Op de Kapelstraat ontstond dinsdagnamiddag rond 14u30 een vechtpartij tussen drie personen. De vechtpartij ontstond na een discussie over uitgevoerde asfalteringswerken. Een 36-jarige man uit Bocholt werd zwaar geslagen en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Politie CARMA kwam ter plaatse maar kon geen verdachten meer aantreffen.

Dinsdagavond meldden de twee mannen uit het Verenigd Koninkrijk zich aan bij de politie. Éen van hen raakte ook lichtgewond door de vechtpartij. Ze werden op het commissariaat gearresteerd en verhoord. De mannen konden later op de dag beschikken. Politie CARMA onderzoekt de feiten.

Labels