Nieuwe wijkinspecteur voor Heist-West

Een nieuwe wijkinspecteur voor de wijk Heist-West. Na 7 jaar als wijkinspecteur van Linkebeek trekt Jerry Van Remoortere naar de lokale politie Damme/ Knokke-Heist. Hij neemt de fakkel over van Jan Demulder die als wijkinspecteur van Damme Centrum-Oostkerke-Vivenkapelle aan de slag gaat.

Nieuwe wijkinspecteur voor Heist-West

Knokke-Heist is een nieuwe omgeving voor Jerry, maar dat schrikt hem zeker niet af. “Bij de politiezone Damme/ Knokke-Heist vind ik niet alleen een nieuwe uitdaging, ik zie ook mogelijkheden. Als wijkinspecteur ga je ook aan de slag bij de strandpolitie. Met de zomervakantie die voor de deur staat, lijkt mij dat iets leuk”, glundert Jerry.

De wijkinspecteur van wijk Heist-West houdt van zijn job. “Ik haal veel voldoening uit mijn werk, zeker door de burgers. Als je de burgers behandelt zoals je zelf wilt behandeld worden, dan krijg je veel van hen terug”, verduidelijkt Jerry. “Als wijkinspecteur wil ik vriendelijk en correct zijn tegen iedereen. Ik ben graag buiten en kom graag onder de mensen. De inwoners zullen me nog vaak tegenkomen.”

Jerry is bereikbaar via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu of +32 50 619 673. Vertoeft hij niet in zijn wijk, dan kan je hem terugvinden in de wijkpost op het Kraaiennestplein 3 in Heist.

Jan is bereikbaar via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu of +32 50 619 694. Vertoeft hij niet in zijn wijk, dan kan je hem terugvinden in de wijkpost in de Dorpsstraat 120 in Damme.

Labels