Wielerweekend Damme

Di 13.03.2018 - 14:33
DO 20180313 GRC ZaterdagNieuwelingen

Damme staat dit weekend in het teken van de koers. De nieuwelingen en juniores strijden tijdens de Memorial burgemeester Dirk Bisschop en Guido Reybrouck Classic voor een plekje op het podium. De organisatie en hulpdiensten nemen extra verkeersmaatregelen om het sportweekend vlot en veilig te laten verlopen. Houd rekening met een gewijzigde verkeerssituatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers. Respecteer ook de verkeerssignalisatie.

Lees meer →

BuurtInformatieNetwerk (BIN) voor Damme

Do 08.03.2018 - 9:55
20180126 PREVENTIE BIN Coach

In Damme komt er eind maart 2018 een BuurtInformatieNetwerk voor alle inwoners. Het huidige netwerk in Sijsele wordt uitgebreid tot het BIN Stad Damme. Tot het netwerk kunnen alle inwoners toetreden van Damme, Hoeke, Lapscheure, Den Hoorn, Moerkerke, Oostkerke, Vivenkapelle en Sijsele.

Lees meer →

Bevolkingsbevraging

Wo 07.03.2018 - 14:51

Vanaf midden maart ontvang je misschien een uitnodiging om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor. Dit is een bevolkingsbevraging van de politie, het FOD Binnenlandse Zaken en de lokale overheid. Je krijgt er vragen over (on)veiligheidsgevoelens, buurtproblemen, preventie, het slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. Het resultaat van de bevraging wordt gebruikt als insteek voor de nieuwe beleidsplannen van de lokale politie en overheden. Je medewerking is van groot belang, dus neem je tijd om de vragen te beantwoorden. Alle informatie wordt anoniem verwerkt.