Inschrijven INFOAVOND CYBERCRIME

Internetcriminaliteit is in opmars. Daders proberen op alle mogelijke manieren gegevens of geld van slachtoffers te ontvreemden. Dat doen ze via Whatsapp, e-mail, tweedehandswebsites, telefoon, sms..

 

 

infoavond

Bescherm uzelf tegen computercriminaliteit

Politiezone Brakel - Horebeke - Maarkedal - Zwalm organiseert 4 infoavonden om deze problematiek toe te lichten. We geven tijdens de infoavonden uitleg over de vele vormen van computercriminaliteit en hoe u er zich tegen kan beschermen. 

Voor alle leeftijden 

Onze politieinspecteurs gaan aan de hand van actuele voorbeelden dieper in op de verschillende vormen van computercriminaliteit. We geven ook mee hoe u het best kan reageren wanneer u slachtoffer wordt van internetcriminelen. Deze infoavond is voor iedereen, ongeacht uw computerkennis.

Deze infoavonden gaan door op volgende data: 

  • 20 april 2023 om 19u - Horebeke - OC Arcadia (Bovenstraat 2a, 9667 Horebeke)
  • 24 april 2023 om 19u - Zwalm - GC De Munk 'Stampkot' (Sportlaan 3, 9630 Zwalm)
  • 4 mei 2023 om 19u - Maarkedal - De Maalzaak 'Vliergote' (Maalzaakstraat 21, 9680 Maarkedal)
  • 11 mei 2023 om 19u - Brakel - Zaal Onthaal (Sint-Martensstraat 5, 9660 Brakel)

Inschrijven verplicht 

Inschrijven is verplicht en kan via https://forms.office.com/e/5VgESyLvFX of pz.brakel@police.belgium.eu of door onderstaand inschrijfformulier ingevuld binnen te brengen op het hoofdcommissariaat te Brakel (Jagersstraat 29, 9660 Brakel). Deze infoavond wordt u gratis aangeboden met de steun van gemeente Brakel, Horebeke, Maarkedal en Zwalm. 

We sluiten de inschrijving telkens 1 week voor de infoavond af.  

Labels