Vacature consulent

Vr 07.04.2017 - 13:35
Vacature

Hieronder meer gegevens over onze vacature :

FUNCTIEBESCHRIJVING

  • De consulent maakt deel uit van de preventiedienst en werkt op zelfstandige basis een aantal preventieprojecten uit die aansluiten bij de opdrachten van de lokale politie. Een belangrijke taak is het verlenen van diefstalpreventieve adviezen bij inwoners aan huis, op bouwplan, aan KMO's en handelszaken en tijdens infoavonden of jaarmarkten. Bijgevolg is het werkregime variabel, met hoofdzakelijk dagdiensten maar occasioneel ook avond- of weekendwerk.
  • De consulent neemt ook nieuwe initiatieven inzake integrale veiligheid en preventie op verschillende domeinen (drugs, alcohol, en andere) en werkt deze projectmatig en in partnerschap uit. Er wordt een nauwe samenwerking verwacht met de (geüniformeerde) collega's en met interne en externe partners om bij te dragen aan een geïntegreerd preventiebeleid. Tevens zal hij/zij de preventieboodschap uitdragen bij alle collega's van de politiezone.
  • De consulent verzorgt de dagelijkse aansturing van de klusjesman van de zone en fungeert hierbij ook als gebouwverantwoordelijke.
  • De consulent functioneert in beginsel onder de beleidsofficier, maar kan naargelang de opdracht ook aangestuurd worden door het aanspreekpunt integrale veiligheid binnen de politiezone of het diensthoofd Logistiek.
  • Er is een opleiding en training-on-the-job voorzien.

1 vacante betrekking.
Werkplaats: Zone 5 Mollem 230 - 1730 Asse.
Datum van indiensttreding: De datum van indiensttreding is te bepalen met de kandidaat
.

Lees meer →

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
02 452 50 05