ANPR-camera’s ook nuttig bij wegenwerken

Wo 09.08.2017 - 9:40
ANPR

Op de N13 tussen Herentals en Grobbendonk zijn wegenwerken aan de gang en geldt eenrichtingsverkeer in de richting van Grobbendonk. Ondanks de verkeersborden brengen spookrijders andere weggebruikers, wegenwerkers en zichzelf in gevaar. Daarom gebruiken wij onze slimme ANPR-camera's nu ook om dit te voorkomen. Wij betrapten al 15 spookrijders die elk 174 euro moeten betalen.

Wie bakt is BOB

Wo 02.08.2017 - 9:00
CAMPAGNE Veilig barbecuen 2017 low

Zodra de eerste warme zonnestralen zich aandienen, worden de barbecues vanonder het stof gehaald. Daarbij staat vooral het genieten centraal. Genieten van het voorbereidingsproces, genieten van het bakken en braden, genieten van een heerlijk glaasje wijn of een frisse pint, maar vooral genieten van het samenzijn onder familie, vrienden of collega's. Barbecueën is geliefd door zowel de amateurkok als de professionele kok. Maar soms loopt een feestje wel eens uit de hand en eindigt het in mineur! Daarom nemen we best op voorhand een aantal veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat het verkeerd afloopt.

Lees meer →

Politie Neteland actief op Facebook

Vr 28.07.2017 - 18:36
Lancering FB

Sinds kort kan je ons volgen op Facebook. facebook-PZ-Neteland

Via dit populaire kanaal willen wij informatie uitwisselen met het brede publiek over allerlei onderwerpen.
Wij zullen Facebook gebruiken bij evenementen.
Zo verspreiden wij veiligheids- en verkeerstips over het natourcriterium Herentals Fietst en Feest. Dit vormt een eerste test.
Dit vlotte moderne communicatiemiddel zal ook gebruikt worden om preventieve tips (bv. diefstalpreventie) te delen, politieacties aan te kondigen en de resultaten mee te delen.

Opgelet! Voor dringende meldingen en noodoproepen is Facebook geen geschikt kanaal en bel je het noodnummer 101 of 112.

Lees meer →