Ik knal zonder vuurwerk … omdat ik weet wat de gevolgen kunnen zijn

Vr 22.12.2017 - 8:00
170789 Mol Facebook header V1

Brandweer zone Kempen lanceert de derde campagne 'Ik knal zonder vuurwerk'. Dit jaar kreeg ze de ondertitel '… omdat ik weet wat de gevolgen kunnen zijn'. Hierbij vertellen 4 personen waarom zij ervoor gekozen hebben om tijdens de eindejaarsperiode geen vuurwerk af te steken. Zij hebben elk hiervoor hun eigen redenen maar wat zij met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal feesten zonder vuurwerk omdat ze weten wat de gevolgen van vuurwerk kunnen zijn:

Lees meer →

Acties tegen diefstallen

Wo 20.12.2017 - 17:00
DSC 3488

Vorige week voerden we verschillende controles uit om diefstallen tegen te gaan. De controles gebeurden over de ganse zone met extra aandacht voor het centrum en de industriezone van Herentals. We controleerden 15 verdachte voertuigen en 21 personen. Alle personen werden gefouilleerd en de voertuigen grondig onderzocht. Tijdens deze controles stelden we geen enkele inbreuk vast.

10 Irakese vluchtelingen aangetroffen in vrachtwagen op parking Mondelez in Herentals

Di 19.12.2017 - 16:46
20110907 4

Dinsdagochtend om 9 uur trof een Poolse vrachtwagenchauffeur tien mensen aan in de laadruimte van zijn vrachtwagen op de parking van Mondelez aan de Beuckelaer-Pareinlaan in Herentals. Zeven mannen, twee vrouwen en een kindje van 2 jaar lagen op de laadruimte van de vrachtwagen die gevuld was met levensmiddelen. De security van het bedrijf verwittigde ons. We brachten de mensen over naar ons hoofdcommissariaat in Herentals waar zij opgevangen werden. Na onderzoek blijkt het te gaan over Irakese vluchtelingen. Zij verkeren in goede gezondheid. De dienst vreemdelingenzaken beslist over hun verdere verblijf op het grondgebied.

Lees meer →