Werken bij de politie

Wanneer je interesse hebt in een carrière bij de geïntegreerde politie, dan beschik je over verschillende mogelijkheden. Je kan zowel op federaal als lokaal niveau aan de slag als lid van het operationeel kader of als burgerpersoneel (CALog). De leden van het operationeel kader, de politieambtenaren hebben specifieke bevoegdheden en staan in voor het politiewerk. Het burgerpersoneel is belast met de uitvoering van administratieve en/of logistieke taken.

In principe worden alle medewerkers extern aangeworven via de dienst selectie en rekrutering in Brussel. Uitzonderlijk is een lokale zone verantwoordelijk voor de invulling van contractuele CALog functies en de aanwerving van agenten van politie.

De interne vacatures voor statutaire medewerkers (zowel operationeel als burgerpersoneel) worden steeds intern via mobiliteit opengesteld. Als niet-lid van de geïntegreerde politie kan je niet deelnemen aan deze procedure.

Heb je interesse om bij de politie te werken, dan kan je voor meer informatie terecht op de website www.jobpol.be. Je kan ook steeds contact opnemen met de dienst HRM of met één van onze beroepenvoorlichters. Bel 014 244 252 of mail naar hrm@politieneteland.be!

Bekijk ook de video over een carriére bij de politie.

Openstaande vacatures

Operationeel kader

Er zijn momenteel geen vacatures vacant.

CALog kader

Er zijn momenteel geen vacatures vacant.