Veilig naar school

Vr 01.09.2017 - 10:02
Cartoon

Vandaag is het weer zover. Het nieuwe schooljaar breekt aan. Schoolkinderen begeven zich te voet, per fiets of met de auto naar de schoolpoort. Het zal toch weer even wennen zijn aan de drukte tijdens de ochtend- en de avondspits. Wij investeren bij het begin van het nieuwe schooljaar in de veiligheid van onze schoolkinderen.

We zetten de inspanningen even op een rijtje:

Lees meer →

Werken aan Geelseweg en Herentalseweg

Do 31.08.2017 - 9:55
5Q8A6438 39 40 tonemapped

Op woensdag 16 augustus startten de werken aan de Geelseweg. In de zone tussen de grens met Herentals en de Kanaalstraat wordt één rijstrook van de gewestweg afgesloten. Het verkeer kan dan enkel nog vanuit Geel in de richting van Herentals over de N13. Het doorgaand verkeer vanuit Herentals richting Geel moet vanaf 16 augustus de omleiding volgen via de E313 of via Industrielaan en Nijverheidsstraat. Voor fietsers blijft de doorgang in beide richtingen mogelijk. Zij kunnen de werken veilig passeren via een dubbelrichtingsfietspad.

Lees meer →

Opgelet voor oplichters aan parkings/tankstations!

Do 24.08.2017 - 8:52
Tanken

De Federale Wegpolitie stelt vast dat er sinds enige tijd en met de regelmaat van de klok mensen worden opgelicht op parkings langs de autosnelwegen. De daders gebruiken daarbij vaak dezelfde modus operandus.Nietsvermoedende slachtoffers stoppen aan één van de tankeilanden. Even later worden ze in het Engels aangesproken door een man die duidelijk vertelt dat hij het slachtoffer is geworden van diefstal waarbij zijn portefeuille en gsm zijn gestolen. Hij toont zijn wagen, die meestal iets verder staat geparkeerd, en vraagt om geld zodat hij de overtocht naar het Verenigd Koninkrijk kan betalen.

Lees meer →