Winnaar fietscontrole

De lagere school 'De Toermalijn' te Olen wint dit jaar de wisselbeker "fietscontroles" van de lokale politie Neteland ! De politie reikt deze beker uit aan de school die bij de fietscontroles de beste score behaalt. Tweede en derde in de rangschikking werden respectievelijk De Kleine Wijzer te Olen en Klavertje 3 te Bouwel.

De lagere school 'De Toermalijn' te Olen wint dit jaar de wisselbeker "fietscontroles" van de lokale politie Neteland! De politie reikt deze beker uit aan de school die bij de fietscontroles de beste score behaalt. Tweede en derde in de rangschikking werden respectievelijk De Kleine Wijzer te Olen en Klavertje 3 te Bouwel.

24 basisscholen in de politiezone kwamen in aanmerking voor de beker. Aansluitend op de actie "Veilig naar School" bij het begin van het schooljaar voerde de politie fietscontroles uit in elk van deze scholen. De agenten controleerden in totaal 1.367 fietsen.

De politie maakte een rangschikking op basis van de resultaten van deze controles. De scholen waarbij uiteindelijk de meeste fietsen in orde bleken te zijn voeren deze rangschikking aan.

De uitreiking vond officieel plaats op vrijdag 11 februari in De Toermalijn in aanwezigheid van de leerlingen, directie, de burgemeester en de politie. Ook de scholen op de tweede en derde plaats kregen van de burgemeester een trofee.

Deze controles worden door onze politiezone jaarlijks herhaald!


Labels