Verkeershinder verwacht

Op maandag 16 juni 2014 om 06.00 u starten de werken op de N 117 (St Jobsesteenweg) aan de beide rotondes en de brug over de E 19. De werken zullen duren tot aan het bouwverlof.

De verkeerswisselaar zal slechts voor de helft beschikbaar zijn ttz : de afrit komende uit de richting Nederland is afgesloten, de oprit in de richting Nederland is eveneens afgesloten. De oprit richting Antwerpen blijft open voor alle verkeer, de afrit uit richting Antwerpen blijft eveneens open. De omleiding voor voertuigen van max 3.5 ton is voorzien langs Miksebaan-Mieksebaan-Andrélaan-Schotensteenweg en omgekeerd. Het verkeer van meer dan 3.5 ton zal, hetzij via Wuustwezel-Brecht dienen te rijden, hetzij via Brasschaat of Schoten, afhankelijk van hun bestemming.

Voor een volledig overzicht van de verkeersmaatregelen verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Brasschaat(http://www.brasschaat.be/index.aspx?SGREF=2665&CREF=70171) of die van het Agentschap Wegen en Verkeer. http://www.wegenenverkeer.be/wegenwerken/werven-snelwegen/antwerpen/item/aanleg-spitsstrook-e19-tussen-kleine-bareel-en-sint-job-in-t-goor.html





































image001.jpg@01CF8701.63217D90" src="file:///C:UsersbrasvdcAppDataLocalTempmsohtmlclip11clip_image001.jpg">

Labels