Vacature administratieve duizendpoot

Om ons korpssecretariaat te versterken zoeken wij een administratieve duizendpoot voor het uitvoeren van algemeen secretariaatswerk.

Help jij ons achter de schermen?

 

Werken op het korpssecretariaat van de lokale politie Brasschaat

Wie zijn wij?

De politiezone Brasschaat is een lokaal politiekorps van 94 medewerkers, bestaande uit 74 politiemensen en 20 burgermedewerkers. We staan in voor de veiligheid en leefbaarheid in onze gemeente. Dienstbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. We zijn een resultaatgerichte organisatie waar leren en zorgen voor elkaar centraal staan.

Wat staat je te wachten?

De job is, zoals elke job bij de politie, elke dag anders.

Als administratieve duizendpoot maak je deel uit van het korpssecretariaat (een diensthoofd en een medewerker). Het korpssecretariaat heeft een centrale rol in het reilen en zeilen van het politiekorps. Er wordt enerzijds ondersteuning gegeven aan de korpschef en het managementteam. Anderzijds biedt het korpssecretariaat ondersteuning in het interne en externe communicatieproces.

De administratieve duizendpoot waarnaar we op zoek zijn, werkt even graag  zelfstandig als in teamverband. Het efficiënt beheren van mailboxen en agenda’s, het plannen van vergaderingen en deurwaardersbezoeken en het opmaken van briefwisseling doe je zonder veel moeite. Daarnaast ben je vlot in omgang en kan je overweg met communicatiekanalen zoals websites en Sharepoint.

Wie zoeken wij?

  • Je behaalde een diploma secundair onderwijs.

  • Je bezit een zeer goede schriftelijke en mondelinge kennis van het Nederlands.

  • Je kan vlot met een computer werken en je bent snel mee met nieuwe softwaretoepassingen.

  • Kennis van grafische toepassingen is een pluspunt.

  • Omdat je deel uitmaakt van het managementteam, en omgaat met vertrouwelijke informatie, zoeken wij iemand die zeer discreet, diplomatisch en loyaal is. Informatie ontgaat jou niet gemakkelijk en je bent betrouwbaar.

  • De politie is geen alledaagse werkomgeving. Daarom zoeken wij iemand die flexibel en stressbestendig is.

  • Kennis is van groot belang. Levenslang leren is je motto en je bent gemotiveerd om je continu bij te scholen

Wat mag je verwachten?

Je wordt aangeworven voor een contractuele betrekking van onbepaalde duur. Je loon wordt bepaald door wettelijke barema’s (basisweddeschaal: CC1). Kan je voorgaande beroepservaring voorleggen, dan wordt deze in aanmerking genomen bij je looninschaling. 

Wat bieden we verder nog?

  • Een flexibel uurrooster van 38u/week.

  • 34 verlofdagen en 13 feestdagen.

  • Een hospitalisatieverzekering, een woon-werk fietsvergoeding van 0,35 cent per km, terugbetaling van het openbaar vervoer.

  • Tal van sociale voordelen zoals korting op dagdagelijkse aankopen, verzekeringen, evenementen, attractieparken, gratis fruit op het werk…

  • Jaarlijks 36 uren betaald sporten.

Nog vragen?

Je mailt je kandidatuur (een uitgebreide motivatiebrief, cv, een kopie van jouw diploma, een uittreksel van het strafregister (max. 3 maand oud) naar pz.brasschaat.pers@police.belgium.eu.

Deze selectieprocedure bestaat uit twee onderdelen: een schriftelijke opdracht en een interview. Enkel de kandidaten met een score van minstens 60% op de schriftelijke proef zullen verder gaan naar de volgende ronde en uitgenodigd worden voor het interview.

Enkel de eerste 25 kandidaturen worden in aanmerking genomen.

Over de inhoud van de job kan je terecht bij Ellen Vanbuel, verantwoordelijke korpssecretariaat op 03 650 35 13.

Voor vragen over de verloning en andere praktische aspecten, neem je contact op met Vera De Bosscher van de personeelsdienst op 03 650 35 70.

Labels