Lokale veiligheidsbevraging gaat weldra van start

In het kader van de opmaak van het volgende zonaal veiligheidsplan 2013-2016, is het van belang de mening van de bevolking te kennen over veiligheid en politie teneinde een veiligheidsbeleid te kunnen ontwikkelen dat zo goed mogelijk inspeelt op de noden en de behoeften van de bevolking.

De Lokale Veiligheidsbevraging 2011 is een bevolkingsenquête die peilt naar eventuele buurtproblemen, meningen over de werking van de lokale politie van Brasschaat, onveiligheidsgevoelens, slachtofferschap en contacten met de politie van Brasschaat. Om te onderzoeken in welke mate er verschillen in mening bestaan naargelang bevolkingsgroepen, worden eveneens enkele vragen gesteld over leeftijd, diploma, beroep, enz. … .

Een aantal inwoners werden per toeval geselecteerd voor deelname aan deze enquête. Gezien het de bedoeling is om een zo volledig mogelijk beeld te verkrijgen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk van de geselecteerde personen meedoen. We stellen hun deelname dan ook ten zeerste op prijs.

Bron: burgemeester Dirk de Kort & korpschef Bart Van Cleuvenbergen

Contactpersoon: ADV Nico Sels

Lokale Politie Brasschaat

TEL: 03/650.35.71

info@politiebrasschaat.be

Labels