BOB en trots erop!

PZ Brasschaat ondersteunt de BOB-wintercampagne voluit!

De eindejaarsfeesten staan weer voor de deur. Hier en daar verschijnt al wat kerstversiering. Binnenkort knallen de kurken weer in het rond om 2018 te verwelkomen. Samen met u schenken we tijdens deze feestelijke periode graag extra aandacht aan BOB.

Wij hopen dat je er met volle teugen van geniet, maar niét als je nog moet rijden. Want BOB heeft nul op en is er trots op!

Rijden onder invloed? Dat kan echt niet.

Ondanks de inspanningen om iedereen te sensibiliseren, blijft rijden onder invloed van alcohol een groot probleem in België. De afgelopen jaren stellen we vast dat er steeds meer chauffeurs betrapt worden op het rijden onder invloed van drugs. Vandaar dat er, naast de alcoholcontroles, ook voldoende aandacht zal worden besteed aan het rijden onder invloed van drugs.

Nul op? Bedankt BOB!

Blijf jij als chauffeur altijd nuchter om je vrienden naar huis te brengen na een avondje stappen? Kunnen ze blindelings op jou vertrouwen voor veilig vervoer als jullie de bloemetjes samen buitenzetten? Of neem jij steevast de taxi of de bus, zelfs als je maar één glaasje op hebt? Chapeau, dan ben jij goed bezig! En dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Op naar een verkeersveilige winter

Voor de lokale politie Brasschaat is verkeersveiligheid een absolute prioriteit. Heel het jaar door proberen wij mensen te motiveren om veilig verkeersgedrag te stellen. Wij voeren ook heel wat controles uit. De komende periode gaan we dat nog actiever doen in het kader van de wintercampagne BOB die loopt van 1 december 2017 tot 29 januari 2018. Laat je niet vangen en wees een échte BOB!