Nagenoeg 5.000 euro en ruim 500 gram verdovende middelen in beslag genomen door de Politiezone Brussel Noord

Op 27 november 2023 hebben de politieambtenaren van de Politiezone Brussel Noord twee individuen op heterdaad kunnen aanhouden voor verkoop van verdovende middelen. Ruim 500 gram verdovende middelen en iets minder dan 5.000 euro werden hierbij in beslag genomen door de ordediensten. De twee verdachten werden ter beschikking gesteld van het Parket van Brussel.

persbericht titel

Naar aanleiding van een dossier betreffende de verkoop en aanbieding voor verkoop van verdovende middelen hielden de politieambtenaren van de Lokale Recherche van Commissariaat 4 van de Politiezone Brussel Noord een individu in het oog dat verdovende middelen liet leveren in zijn woning in de gemeente Sint-Joost-ten-Node. In het kader van dit dossier werd er toezicht gehouden op de verdachte. De persoon die de verdovende middelen kwam leveren met behulp van een rugzak, evenals de initiële verdachte, werden op heterdaad gevat voor verkoop van verdovende middelen. Er werden ook nog huiszoekingen op heterdaad uitgevoerd. In totaal hebben de politieambtenaren 580 gram cannabis, 4.900 euro en diverse luxeartikelen in beslag genomen.

De twee verdachten werden ter beschikking gesteld van het parket van Brussel waarna een onderzoeksrechter werd gevorderd voor verkoop en bezit van verdovende middelen. Eén  persoon werd niet inbeschuldiging gesteld de andere werd onder voorwaarden in vrijheid gesteld.

Labels