Individu opgepakt voor diefstal uit voertuig door Politiezone Brussel Noord

De politiemensen van de Politiezone Brussel Noord zijn op 15 juli overgegaan tot de arrestatie van een individu voor diefstal uit een voertuig.

politieambtenaren

Op zaterdag 15 juli zijn de politieambtenaren van commissariaat 1 van de Politiezone Brussel Noord tussengekomen op de Helmetsesteenweg naar aanleiding van een oproep voor een poging tot diefstal uit een bestelwagen. Zodra ze ter plaatse waren, vonden de politiemensen het voertuig terug, waarvan de ruit verbrijzeld was. De ordediensten zijn overgegaan tot het zoeken van de verdachte, zoals deze beschreven werd door een getuige van de braak. De aangewezen verdachte werd snel teruggevonden door de ordediensten in de buurt van de plaats van de feiten. Voorwerpen die uit de bestelwagen afkomstig waren, voornamelijk werkinstrumenten, werden bij de verdachte teruggevonden toen hij aan een controle onderworpen werd om na te gaan wat hij bij zich had. Deze voorwerpen werden sindsdien teruggegeven aan het slachtoffer.

De politieambtenaren zijn dan overgegaan tot de arrestatie van de particulier voor diefstal uit een voertuig. Er werd vervolgens beslist door het Parket om de verdachte vrij te laten na verhoor. Het onderzoek is lopende.

Labels