Waar kan ik mijn fiets laten graveren?

Wil je graag je fiets laten graveren of labelen? Hier vind je een lijst waar jij terecht kan. 

  • In Lummen kan je steeds terecht in het politiekantoor op iedere vierde woensdag van de maand van 13u tot 16u. Er zullen ook nog 2 graveeracties plaatsvinden in de maanden mei en oktober. De specifieke data worden gepubliceerd in het gemeentelijk infoblad “De Lummenaar”.

     
  • In Zonhoven kan je via de website (www.zonhoven.be/stickers-voor-fiets-of-aanhangwagen) een aanvraagformulier invullen waarna je twee gratis stickers per post ontvangt.  Kleef er één op een duidelijk zichtbare plaats en één op een plaats die minder opvalt.

     
  • In Hasselt kan je een gratis fietslabel aanvragen via de website (www.hasselt.be/aanvraagformulier-fietslabel)  dat met de post verstuurd wordt zodat je dit zelf kan aanbrengen op je fiets.

     
  • In Diepenbeek kan je je fiets laten labelen in de lokalen van de Technische Dienst op Industrielaan 6 tijdens de openingsuren. De openingsuren van de Technische Dienst kan je vinden op www.diepenbeek.be/contact/32/technische-dienst.

     
  • In Herk-de-Stad wordt na afspraak elke derde maandag van de maand (met uitzondering van feestdagen) gegraveerd van 15 tot 19.30 uur onder de carport aan het stadhuis. Meer informatie krijg je op www.herk-de-stad.be/fietsgraveren. Hier kan je meteen ook een afspraak boeken.
  • Als je in Halen woont kan je in de buurtgemeenten terecht om je fiets te laten graveren of labelen.

Opgelet: je rijksregisternummer wordt in je fiets gegraveerd. Neem dus steeds je identiteitskaart mee naar de graveeractie!

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Limburg Regio Hoofdstad via het contactformulier of telefonisch via 011 938 938.