Politie LRH pakt fietsdiefstallen in Hasselt aan

De politie Limburg Regio Hoofdstad trof deze week zeven gestolen fietsen en een bromfiets aan in een woning in Hasselt. De politiediensten zijn nog op zoek naar de eigenaar van één fiets, een fietstas en een kinderzitje.

Gestolen fiets

Sinds 1 oktober werden er binnen de grote ring van Hasselt 17 fietsen gestolen. “Vaak ging het om dure, elektrische fietsen,” klinkt het bij de politie Limburg Regio Hoofdstad. “De meeste fietsen waren weldegelijk goed afgesloten maar werden gewoon opgeladen en meegenomen.”

 

Na een doorgedreven onderzoek van de politie Limburg Regio Hoofstad kwam er deze week een doorbraak in het dossier. Op een adres in Hasselt trof de politie 7 gestolen elektrische fietsen en een bromfiets aan. De bromfiets en een aantal fietsen konden al terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaars.



De politie is nog op zoek naar de eigenaars van drie elektrische fietsen, een kinderzitje en een fietstas (zie onderstaand). Indien iemand zijn of haar fiets of -accessoire herkent, wordt er gevraagd om contact op te nemen met de politie LRH via het e-mailadres pz.lrh.lik@police.belgium.eu.

 

De politie LRH zet intussen het onderzoek naar de verdachte(n) van de fietsdiefstallen verder.

 

Tenslotte wil de politie LRH nogmaals benadrukken dat het belangrijk is om aangifte te doen van een fietsdiefstal. Dit kan in één van hun kantoren of volledig online via Police-on-web.

 

accessoires

Labels