Drugsdealer op heterdaad betrapt

Vorige week woensdag kon de politie Limburg Regio Hoofdstad een drugsdealer op heterdaad onderscheppen in het Vredespark in Hasselt. De verdachte uit Nederland werd voor verhoor mee ten burele genomen. Voor de afnemer werd een proces-verbaal voor drugsbezit opgesteld.

Buit drugsdealer

Vorige week woensdag omstreeks 15.00 uur vond er een drugsdeal plaats in het Vredespark in Hasselt. Een politieploeg van de politie Limburg Regio Hoofdstad merkte dit tijdig op waardoor zowel de verdachte als de afnemer onderschept konden worden. Voor de afnemer werd er een proces-verbaal voor drugsbezit opgesteld, de verdachte werd voor verhoor mee naar het politiekantoor in Hasselt genomen.

De verdachte, woonachtig in Nederland, bleek in het bezit te zijn van onder andere een som geld en dealershoeveelheden heroïne, cocaïne en cannabis. Daarnaast had hij ook een verboden steekwapen op zak. De politie Limburg Regio Hoofdstad stelde de nodige processen-verbaal op lastens de verdachte. Hij zal zich hiervoor op later tijdstip dienen te verantwoorden in Nederland.

Labels