6 verdachten van drugshandel onderschept

De politie Limburg Regio Hoofdstad kon de afgelopen weken 6 verdachten van drugshandel in Hasselt onderscheppen. De verdachten werden allemaal voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om vier verdachten aan te houden en twee verdachten vrij te laten onder voorwaarden.

Handboeien en zakje met wit poeder

De politie Limburg Regio Hoofdstad ontving verschillende meldingen van drugsoverlast in de omgeving van het stadscentrum van Hasselt. Verder onderzoek wees uit dat er verdovende middelen verhandeld werden vanuit een appartement ter hoogte van het Kolonel Dusartplein.  Het ging voornamelijk over cocaïne en in mindere mate over ketamine.

In totaal voerde de politie Limburg Regio Hoofdstad 7 huiszoekingen uit bij de verdachten van drugshandel en de vermoedelijke leveranciers. Tijdens deze huiszoekingen werden er hoeveelheden verdovende middelen en een som geld aangetroffen.

De politie Limburg Regio Hoofdstad arresteerde 6 verdachten. Deze verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. De onderzoeksrechter besliste om vier verdachten aan te houden en twee verdachten vrij te laten onder voorwaarden.

Labels