4 personen opgepakt tijdens VoltHa-actie

Gisteren hield de politie Limburg Regio Hoofdstad een VoltHa-actie in de stationsbuurt van Hasselt. In totaal werden er 4 personen opgepakt.

Gisteren hield de politie Limburg Regio Hoofdstad een VoltHa-actie in de stationsbuurt van Hasselt. Tijdens een controle in een pand op de Kuringersteenweg te Hasselt werden 7 personen gecontroleerd. 4 personen waren in het bezit van verdovende middelen. Tijdens deze controle werd ook een geseind persoon aangetroffen. Deze persoon werd voor verhoor mee ten burele genomen. De nodige processen-verbaal werden opgesteld.



Na verder onderzoek voerden de ploegen van de politie Limburg Regio Hoofdstad een huiszoeking uit in een ander pand op de Kuringersteenweg te Hasselt. Hier werden drie personen onder invloed en in het bezit van verdovende middelen aangetroffen. De drie personen werden verdacht van het handelen in verdovende middelen. Zij werden voor verhoor mee ten burele genomen. Bij een vierde verdachte werd ook een huiszoeking uitgevoerd. Tijdens deze huiszoeking werd een persoon onder invloed van verdovende middelen aangetroffen. De nodige processen-verbaal werden opgesteld.



In de omgeving van een ander pand op de Kuringersteenweg werden drie personen gecontroleerd. Eén persoon was in het bezit van verdovende middelen en één persoon had een verboden wapen op zak. In het pand trof de politie Limburg Regio Hoofdstad nog drie personen aan. Deze personen werden ook gecontroleerd. In het pand werden een aantal verboden wapens aangetroffen. Ook hier werden de nodige processen-verbaal opgesteld.



De politie Limburg Regio Hoofdstad voerde in het totaal 3 huiszoekingen uit, controleerde 13 personen, stelde 14 processen-verbaal op en pakte 4 personen op.