ANONIEM DRUGSMELDPUNT

Wo 17.04.2019 - 10:48

Het Parket Limburg opent een anoniem drugsmeldpunt! Via 0800-20877 kan iedereen anoniem melding maken van verdachte situaties die wijzen op een labo of dumping. Zie http://www.anoniemdrugsmeldpuntlimburg.be voor een overzicht van alle verdachte signalen. Want drugsproductie schaadt iedereen!
Het anoniem drugsmeldpunt voor de politiezone Lanaken-Maasmechelen blijft echter ook bestaan. Er werden reeds goede resultaten geboekt dankzij de input van jullie, ...de burgers.
Het meldpunt kan gebeld 0800 15 670 (gratis nummer) of e-mailen naar info@politielama.be en dit door elke burger die denkt of weet dat er zich problemen/zaken met drugs voordoen in zijn of haar buurt.
De melder heeft de keuze om zich kenbaar te maken of anoniem te blijven. De bekomen inlichtingen worden uiterst vertrouwelijk behandeld.
Let wel: het meldpunt kan niet gebruikt worden voor dringende hulpverlening

NIEUWE POLITIERAAD

Wo 27.03.2019 - 9:32


Op dinsdag 26 maart legden de leden van de nieuwe politieraad hun eed af. De politieraad wordt voorgezeten door burgemeester Marino Keulen (Lanaken), voorzitter politiecollege en -raad. Na drie jaar neemt burgemeester Raf Terwingen (ontbreekt op de foto) het voorzitterschap over. Samenstelling: Nieuwe politieraad (pdf, 3 MB)
Veel succes aan alle politieraadsleden!

Infosessies voor groepsleiders, wegkapiteins en signaalgevers

Vr 08.03.2019 - 11:22

In de lente breekt de tijd voor groepswandelingen, fietstochten en motorrijders weer aan. Begeleiders van groepsuitstappen hebben een grote verantwoordelijkheid.
Daarom biedt het provinciebestuur in mei 4 gratis informatieve sessies aan over de rechten en plichten van groepsbegeleiders in het verkeer.
De sessies vinden plaats in de Boudewijnzaal van het Provinciehuis en beginnen om 19u. Inschrijven is verplicht en kan je via deze website doen.