Contactpersonen rekrutering (beroepenvoorlichters)

De politiezone Denderleeuw/Haaltert beschikt over een eigen team contactpersonen rekrutering (= beroepenvoorlichters).

De leden van het team contactpersonen rekrutering zijn allemaal vrijwilligers die werken binnen de politiezone Denderleeuw/Haaltert. Zij kennen het reilen en zeilen van onze politiezone, werken graag binnen ons korps én zijn gemotiveerd om nieuwe (potentiële) personeelsleden te laten kennismaken met onze flikken en onze waarden. Met andere woorden: het zijn de juiste mensen op de juiste plaats!

Om goed voorbereid aan jouw selectie te beginnen, is een gesprek met een lid contactpersoon rekrutering een echte aanrader. De contactgegevens van de leden van ons team contactpersonen vind je terug via deze link. Je hoeft enkel de juiste gegevens in te geven: "Lokale Politie" - "Provincie Oost-Vlaanderen" en "Politiezone 5439 Denderleeuw Haaltert" en je krijgt een lijst met alle contactpersonen van de politiezone Denderleeuw/Haaltert. Elke contactpersoon heeft zijn/haar eigen talenten en behoort toe tot een specifieke dienst (vb. Wijkdienst, Interventiedienst, enz.) binnen onze politiezone.

Heb je een vraag? Aarzel dan zeker niet om één van deze personen te contacteren. Dit kan telefonisch of door een mailtje te sturen naar de algemene mailbox pz.denderleeuwhaaltert.rekrutering@police.belgium.eu.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze jobsite www.ikflikhet.be of op de website www.jobpol.be.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Denderleeuw / Haaltert via het contactformulier of telefonisch via 053 840 800.