Presentatie diefstalpreventie door onze diefstalpreventieadviseurs

Wo 19.12.2018 - 8:36

Inbraken in woningen zijn een complexe problematiek. Slachtoffer zijn van een inbraak zorgt voor onveiligheidsgevoelens. Daarom willen wij er alles aan doen om dit zoveel mogelijk te vermijden. In dit filmpje stellen wij u onze nieuwe diefstalpreventie adviseurs voor, de specialisten om u tal van tips te geven om een inbraak te vermijden. Met enkele maatregelen kan je de kans op een inbraak al heel wat beperken. We tonen u de meest gevoelige plaatsen voor inbraak. We nodigen u ook graag uit om aan te sluiten bij het buurtinformatienetwerk BIN van uw woonplaats. De voorzitter van het BIN Denderhoutem legt u uit wat de voordelen zijn om aan te sluiten bij het BIN. Met een grotere waakzaamheid voor elkaars woning, vergroten we de pakkans van daders en vermijden we ook heel wat inbraken.

BIN nieuwsbrief april - mei - juni 2018

Di 14.08.2018 - 9:23

De BIN-nieuwsbrief informeert alle BIN-leden maandelijks over de inbraken in Denderleeuw en Haaltert. We geven ook een beeld van de berichten die we onmiddellijk sturen via SMS in de vorm van een code ROOD "uitkijken naar …". Voor een grotere veiligheid geven we ook de nieuwe manieren mee waarmee inbrekers aan de slag gaan en nog meer hoe u zich hiertegen kunt beschermen. We willen zoveel mogelijk mensen hiervan informeren en daarom sturen wij dit ook via onze facebookpagina en de informatiekanalen van de gemeenten.

Niet akkoord met je verkeersboete? Betwisten doe je via www.verkeersboeten.be

Ma 18.06.2018 - 8:54

Met de invoering van het crossborder-project werd werk gemaakt van een geautomatiseerde verzending om de administratieve werklast en papierberg te verminderen bij de politie, parketten en politierechtbanken. Niet alleen zullen op deze manier tal van bomen gespaard worden, maar zodoende kunnen de medewerkers van politie en justitie zich meer concentreren op hun kerntaken zoals het vaststellen, opsporen en vervolgen van misdrijven.

Belangrijk gevolg hiervan is dat de verwerking niet meer in de politiezone gebeurt en dat betwistingen gedaan moeten worden op de website www.verkeersboeten.be. Ook het callcenter 02 278 55 60 staat tijdens de kantooruren steeds klaar om uw vragen te beantwoorden. Het heeft dus geen zin meer om onze medewerkers te bevragen, want zij hebben geen zicht op de toestand van je dossier.