Factuur betaald? Of toch niet …

Do 20.06.2019 - 14:53
Factuurfraude

Heeft u een factuur ontvangen én betaald, maar krijgt u een aantal weken later een aanmaning in de bus? Dan bent u wellicht slachtoffer van een vervalste factuur. De Economische Inspectie stelt vast dat er opnieuw een verhoging is van het aantal meldingen over factuurfraude en wil zowel de consumenten als de bedrijven hiervoor waarschuwen.

Lees meer →

BIN nieuwsbrief mei 2019

Do 20.06.2019 - 7:26

De BIN-nieuwsbrief informeert alle BIN-leden maandelijks over de inbraken in Denderleeuw en Haaltert. We geven ook een beeld van de berichten die we onmiddellijk sturen via SMS in de vorm van een code ROOD "uitkijken naar …". Voor een grotere veiligheid geven we ook de nieuwe manieren mee waarmee inbrekers aan de slag gaan en nog meer hoe u zich hiertegen kunt beschermen. We willen zoveel mogelijk mensen hiervan informeren en daarom sturen wij dit ook via onze facebookpagina en de informatiekanalen van de gemeenten.

Presentatie diefstalpreventie door onze diefstalpreventieadviseurs

Wo 19.12.2018 - 8:36

Inbraken in woningen zijn een complexe problematiek. Slachtoffer zijn van een inbraak zorgt voor onveiligheidsgevoelens. Daarom willen wij er alles aan doen om dit zoveel mogelijk te vermijden. In dit filmpje stellen wij u onze nieuwe diefstalpreventie adviseurs voor, de specialisten om u tal van tips te geven om een inbraak te vermijden. Met enkele maatregelen kan je de kans op een inbraak al heel wat beperken. We tonen u de meest gevoelige plaatsen voor inbraak. We nodigen u ook graag uit om aan te sluiten bij het buurtinformatienetwerk BIN van uw woonplaats. De voorzitter van het BIN Denderhoutem legt u uit wat de voordelen zijn om aan te sluiten bij het BIN. Met een grotere waakzaamheid voor elkaars woning, vergroten we de pakkans van daders en vermijden we ook heel wat inbraken.