Lopen voor het goede doel in Merelbeke op 25 juni

Op zondag 25 juni zal voor de 10e keer de ATS-Run gelopen worden. Deze run, georganiseerd door ATS Groep, de gemeente Merelbeke, Politiezone Regio Rhode & Schelde en Atletiekvereniging STAX, brengt de laatste jaren heel wat lopers en joggers samen op dit sportief en recreatief evenement.

De ATS-Run is in de eerste plaats een recreatieve estafettemarathon, de ekiden, gelopen door 6 lopers die samen de marathonafstand van 42,195 km afleggen. De lopers lopen respectievelijk 5km, 10km, 5km, 10km, 5km en de laatste loper vervolledigt de afstand met 7,195km. De ATS Run is dan ook de gelegenheid bij uitstek om samen met één of meerdere teams deze sportieve uitdaging aan te gaan!

Naast de ekiden worden ook een KIDS Run (4x625m-estafette per 4 kids) en individuele run van 5 km en 10 km georganiseerd voor personen die niet aan een volledig team geraken. Net als vorig jaar zal er ook een stratencompetitie van Merelbeke plaatsvinden. Engageer jouw buren en loop als eerste over de eindmeet om de 'Merelbeker' te winnen.

De integrale opbrengst van de ATS-Run gaat steeds naar het goede doel. Dit jaar steunt de ATS-Run drie goede doelen:

  • Parantee vzw, een sportfederatie voor de G-sporter.
  • De Sprinkhaantjes, een Merelbeekse sportclub voor kinderen (6-12 jaar) met een beperking.
  • Villa Vief, een woonproject voor jongeren met een beperking.

Wil je op de hoogte blijven van de ATS-Run? Volg hen op facebook of neem een kijkje op hun website. Alle praktische informatie en inschrijvingsmogelijkheden kan je hier terugvinden. Schrijf je in vóór 2 juni en geniet van het voordeeltarief!

Hopelijk kunnen we jullie talrijk begroeten op zondag 25 juni 2017. Tot dan!