Bevolkingsenquête ontvangen? Jouw mening is van groot belang!

Vanaf eind oktober worden 4.200 burgers van onze politiezone bevraagd over een aantal veiligheidsthema’s. Dat gebeurt via een bevolkingsenquête ‘de Veiligheidsmonitor’.   

jouw mening telt

Vragenlijst in de brievenbus 

 

De vragenlijsten van de Veiligheidsmonitor vallen eind oktober in de brievenbussen. De ontvangers werden geselecteerd via een willekeurige statistische steekproef. Enkel de geselecteerde inwoners kunnen deelnemen. De bevraging peilt naar het onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. 



Meewerken is belangrijk 

 


Wij vragen de inwoners die een vragenlijst ontvangen de nodige tijd te nemen om de vragen van de enquête te beantwoorden. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie. Het biedt de kans om het veiligheidsbeleid beter af te stemmen op de behoeften van de inwoners van onze politiezone en onze dienstverlening te blijven verbeteren.   



Hoe deelnemen?  



Wie een vragenlijst ontvangen heeft kan deze eenvoudig invullen online via internet of via een vragenlijst op papier. We stellen jouw deelname alvast bijzonder op prijs.  

 

De resultaten worden in het eerste semester van 2022 verwacht. Hou de volgende editie van ons politiekrantje en/of onze website in de gaten voor een beknopte samenvatting van de resultaten.  

Labels