Verhuis naar nieuw kantoor in Guido Gezellestraat in Mol

Vr 15.09.2017 - 9:50
1311BDM VA beelden publicatie2

Het nieuwe hoofdkantoor van de lokale politie Balen-Dessel-Mol is klaar. Maandag 25 september start de verhuis van het politiekorps naar de nieuwe werkplek in de Guido Gezellestraat 29 in Mol. Als gevolg van deze verhuisbeweging is het politiekantoor die dag mogelijk moeilijk bereikbaar op het lokale telefoonnummer. Bel steeds 101 voor dringende politiehulp! Wie een aangifte wil doen kan vanaf maandag terecht op het nieuwe adres.

Op maandag 25 en dinsdag 26 september verhuizen de onthaalmedewerkers van de lokale politie van hun werkplek in 't Getouw (Molenhoekstraat) naar de nieuwe hoofdpost in Mol. "Om in onze verhuisperiode de continuïteit van onze dienstverlening te verzekeren, vragen we om dringende meldingen en hulpvragen zoals steeds te doen via nummer 101. Deze oproepen komen via de federale meldkamer bij ons terecht!", benadrukt officier pers- en interventie Robert Lehaen.

Voor niet-dringende vragen is de lokale politie Balen-Dessel-Mol vanaf woensdag 27 september bereikbaar per mail via onthaal@politiebalendesselmol.be of telefonisch op het nummer 014 33 37 00. Voor aangiftes kan je vanaf maandag 25 september dag en nacht terecht op het zonaal onthaal in het nieuwe hoofdkantoor.

Lees meer →

Ontmanteling drugsplantage te Balen

Ma 04.09.2017 - 9:07
Wietplanten

De lokale Politie van Balen-Dessel-Mol heeft op maandag 28-08-2017 een huiszoeking uitgevoerd in een woning in Balen (Olmen), waarvan een vermoeden bestond dat er illegaal drugs geteeld werd.

Bij de uitvoering van de huiszoeking stootte de politie in de kelder op een cannabisplantage met ongeveer 1000 planten. De inrichting was vrij professioneel.

Op het ogenblik van de zoeking werden er drie personen in de woning gearresteerd, waaronder de huurster van het pand en twee andere verdachten.

De verdachten betreffen een Nederlandse vrouw van 56 jaar en twee mannen van Viëtnamese afkomst van respectievelijk 22 en 50 jaar.

Deze verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Turnhout en zij werden allen aangehouden.

Zij verschenen vandaag alle drie voor de raadkamer die hun voorlopige hechtenis handhaafde.

Het onderzoek wordt nog verder gezet.

Diefstallen uit voertuigen aan kinderopvang en sporthallen opgehelderd

Za 15.04.2017 - 9:37
Diefstal uit voertuig

De lokale politie Balen-Dessel-Mol heeft een echtpaar uit Mol gearresteerd in het kader van een onderzoek naar diefstallen uit voertuigen.

Eind 2016 waren er een aantal opvallende diefstallen uit voertuigen op parkings van onder meer sporthallen en kinderopvang. Terwijl het voertuig niet slotvast op de parking werd achtergelaten, maakten de verdachten gebruik van de korte afwezigheid van de benadeelde om de handtas te stelen.

Lees meer →