Diefstallen uit voertuigen aan kinderopvang en sporthallen opgehelderd

Za 15.04.2017 - 9:37
Diefstal uit voertuig

De lokale politie Balen-Dessel-Mol heeft een echtpaar uit Mol gearresteerd in het kader van een onderzoek naar diefstallen uit voertuigen.

Eind 2016 waren er een aantal opvallende diefstallen uit voertuigen op parkings van onder meer sporthallen en kinderopvang. Terwijl het voertuig niet slotvast op de parking werd achtergelaten, maakten de verdachten gebruik van de korte afwezigheid van de benadeelde om de handtas te stelen.

Lees meer →

Opvallend minder overtredingen bij controle aanhangwagens

Di 11.04.2017 - 9:46
Controle aanhangwagen

Op zaterdag 8 april controleerde de lokale politie weer op voertuigen met aanhangwagens, ditmaal aan de containerparken Dessel-Zandbergen en Mol-Kanaalstraat. De politieagenten stelden opvallend minder inbreuken vast dan bij vorige acties. Zo waren de meeste aanhangwagens, zoals het hoort, voorzien van een afdeknet waardoor de lading netjes op zijn plaats bleef. Hierdoor kunnen er geen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan en is er ook geen gevaar voor andere weggebruikers.

Lees meer →

Jobinformatiedag federale politie

Ma 10.04.2017 - 13:28
Recrut info

De dienst Rekrutering en Selectie organiseert in samenwerking met de politiescholen regelmatig jobinfodagen. Op zaterdag 22 april kan je in Etterbeek verschillende diensten van de federale politie ontdekken. Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de inhoud van de job, de selectieproeven en de opleiding. Inschrijven vooraf is verplicht via www.jobpol.be.