Vacature: 2 poetshulpen

De lokale politie Balen-Dessel-Mol (ca. 140 medewerkers) is een dynamische organisatie die instaat voor de lokale, gemeenschapsgerichte basispolitiezorg van ongeveer 67.000 inwoners. Partnership, externe gerichtheid,verantwoording en professionalisme zijn daarbij de pijlers die een kwaliteitsvol, probleemoplossend en klantvriendelijk politieoptreden moeten garanderen.



LOKALE POLITIE BALEN-DESSEL-MOL wenst over te gaan tot de aanwerving van:

2 POETSHULPEN m/v



Deeltijds (19u/week) contractueel dienstverband voor 1 jaar - loonschaal DD1 (€ 20.903.51 tot € 22.879.59 maximum voltijds/jaar aan de huidige indexcoëfficiënt). U kan solliciteren voor een shift van 12u30 tot 16u18 of een shift van

15u12 tot 19u00.



Functiebeschrijving

Het poetspersoneel oefent zijn/haar taak uit onder leiding en rechtstreeks gezag van de adviseur logistiek en financiën of de adviseur HRM. Je staat in voor de dagelijkse algemene taken opgenomen in het poetsschema van de nieuwe hoofdpost van de politiezone zoals het schoonmaken van de diverse lokalen, het reinigen van toiletten, instaan voor de verzorging van het interieur, enz…. De volledige functiebeschrijving kan je opvragen bij de dienst HRM.



Profiel

Wij zoeken een medewerk(st)er met een flexibele en vlotte persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, op uitvoerend niveau kan organiseren en een taak nauwgezet weet uit te voeren. Deze medewerk(st)er geeft eveneens blijk van een gemotiveerde werkhouding en is van onbesproken gedrag. Je bent houder van een diploma of getuigschrift van minstens lager secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld. De selectieprocedure bestaat uit een gesprek en een praktische proef. Indien er meer dan 20 sollicitatiebrieven toekomen voor de uiterlijke datum van indiening zal de politiezone voorafgaandelijk een schriftelijke proef inrichten en zullen de 10 best scorende kandidaten uitgenodigd worden voor het gesprek en de praktische proef. Na het slagen in de selectieprocedure bieden wij u een deeltijds contract van bepaalde duur voor 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.



Interesse?

Bezorg ons vóór 16 februari 2018 je kandidatuur per aangetekend schrijven. Je kan dit richten aan de Politiezone Balen-Dessel-Mol, ter attentie van korpschef Roger Mol, Guido Gezellestraat 29, 2400 Mol. Je mag je sollicitatie ook voor die datum tegen ontvangstbewijs afgeven aan het onthaal. Een geldige sollicitatie bevat een motivatiebrief met cv, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je hoogst behaalde diploma.

Vergeet in uw sollicitatiebrief niet aan te geven voor welke shift je wenst te solliciteren. Heb je geen voorkeur, geef dan aan dat je solliciteert voor beide plaatsen.

Voor bijkomende informatie of het functieprofiel kan je terecht bij:

• Hanne Michiels, adviseur HRM - tel. 014 33 37 85

• Lieve Matthé, adviseur Logistiek en Financiën - tel. 014 33 37 48

• Ann Peeters, consulent HRM - tel. 014 33 37 38