Verhuis naar nieuw kantoor in Guido Gezellestraat in Mol

Vr 15.09.2017 - 9:50
1311BDM VA beelden publicatie2

Het nieuwe hoofdkantoor van de lokale politie Balen-Dessel-Mol is klaar. Maandag 25 september start de verhuis van het politiekorps naar de nieuwe werkplek in de Guido Gezellestraat 29 in Mol. Als gevolg van deze verhuisbeweging is het politiekantoor die dag mogelijk moeilijk bereikbaar op het lokale telefoonnummer. Bel steeds 101 voor dringende politiehulp! Wie een aangifte wil doen kan vanaf maandag terecht op het nieuwe adres.

Op maandag 25 en dinsdag 26 september verhuizen de onthaalmedewerkers van de lokale politie van hun werkplek in 't Getouw (Molenhoekstraat) naar de nieuwe hoofdpost in Mol. "Om in onze verhuisperiode de continuïteit van onze dienstverlening te verzekeren, vragen we om dringende meldingen en hulpvragen zoals steeds te doen via nummer 101. Deze oproepen komen via de federale meldkamer bij ons terecht!", benadrukt officier pers- en interventie Robert Lehaen.

Voor niet-dringende vragen is de lokale politie Balen-Dessel-Mol vanaf woensdag 27 september bereikbaar per mail via onthaal@politiebalendesselmol.be of telefonisch op het nummer 014 33 37 00. Voor aangiftes kan je vanaf maandag 25 september dag en nacht terecht op het zonaal onthaal in het nieuwe hoofdkantoor.

Lees meer →

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
014 33 37 00