Verkeersmaatregelen tijdens het BK Gravel op 1 mei 2024

Op woensdag 1 mei vindt het Belgisch kampioenschap Gravel plaats, met start en finish aan de Nieuwe Kaai in Stad Turnhout. Voor dit evenement zijn er heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen voorzien, tussen dinsdagochtend 30 april en woensdagavond 1 mei.  Lees verder voor een link naar het overzicht van de verkeersmaatregelen. 

verkeersmaatregelen BK Gravel 2024

Naar aanleiding van het BK Gravel 2024 worden bepaalde straten volledig afgesloten, er zijn omleidingen en op heel wat plaatsen geldt een parkeerverbod. Verplaats je auto tijdig als deze in een van deze straten geparkeerd staat. Ook de bussen van De Lijn moeten een omleiding volgen en kunnen daardoor niet alle bushaltes bereiken. 

ℹ️ Het overzicht van al deze tijdelijke (verkeers)maatregelen lees je op https://www.turnhout.be/bkgravel-verkeersmaatregelen
👮👮‍♀️De Politie Regio Turnhout zet tijdens het evenement extra manschappen op en rond het parcours voor een vlot en veilig verloop en om het verkeer te regelen bij een doortocht van de renners. Volg de omleidingen en de richtlijnen van de seingevers en politiediensten. Pas je snelheid waar nodig aan.