Versnelde rekrutering

Do 05.07.2018 - 14:41

Ben je geïnteresseerd in een job bij de politie ?
Droom je als schoolverlater van een politiecarrière ?
Nu heb je de kans om via een korte selectieprocedure vlug je droom in vervulling te zien gaan.
De Federale Rekruteringsdienst lanceert samen met de politieschool van de provincie Antwerpen het project 'Fast Track'.
Hierbij worden kandidaten geselecteerd in de week van 20 tot 28 augustus. Indien je geslaagd bent, start de opleiding op 1 oktober 2018 in Campus Vesta (Emblem).
Aarzel dus niet en schrijf je in via het algemeen inschrijvingsformulier én het inschrijvingsformulier fast track (pdf, 171 KB) .

Ook zij die hun inschrijvingsformulier reeds eerder hebben opgestuurd, kunnen dit formulier nog doormailen naar het vermelde mailadres met vermelding dat ze reeds in de selectieprocedure zitten.

Heb je verdere vragen of wil je je goed voorbereiden, neem dan contact op met onze dienst of met de infolijn van jobpol (0800 99 404).

Turnhoutse politie toont solidariteit met Luikse collega’s

Ma 04.06.2018 - 14:01

Het personeel van Politie Regio Turnhout zet op dinsdag 5 juni 2018 om 11 uur een solidariteitsmoment op. Daarmee tonen ze hun medeleven met collega's die vorige week dinsdag in Luik overleden of werden verwond tijdens het uitoefenen van hun job. De medewerkers van Politie Regio Turnhout willen zo eensgezind, sterk en solidair zijn met de Luikse collega's, hun familie en met alle politiemensen.

Het solidariteitsmoment valt samen met de begrafenis van de dodelijke politieslachtoffers. De Turnhoutse politiemensen houden dan op de Grote Markt tussen het Stadhuis en de Sint-Pieterskerk een minuut stilte, daarna zullen verschillende politievoertuigen hun sirenes laten loeien.

Truckrun - 25 en 26 mei 2018

Do 24.05.2018 - 8:51

Vrijdag en zaterdag 25-26 mei 2018 vindt het jaarlijkse evenement Truckers voor Kinderen plaats.

De 20ste editie van dit evenement heeft toelating gekregen om met een kolonne vrachtwagens op zaterdag 26 mei 2018 te 10.00 uur, te 10.30 uur, te 12.30 uur en te 13.00 uur een parcours te volgen dat van Turnhout via Tielen, Lichtaart en Kasterlee rijdt.

In dit jubileumjaar rijdt de stoet vrachtwagens te 14.45 uur en te 15.30 uur door het centrum van Turnhout.

De politie zal deze kolonnes begeleiden, op kruispunten zal verkeersregeling voorzien worden.

Uiteraard zal dit voor wat overlast zorgen, maar er wordt toch respect gevraagd voor dit evenement ten voordele van het goede doel.

De truckers wordt gevraagd goed aan te sluiten zodat de kolonnes niet uiteenvallen en de doortocht beperkt blijft in tijd. Van andere weggebruikers vragen wij, zoals in het verkeersreglement is opgenomen, om de kolonnes niet te doorbreken. Dit verlengt de kolonne en doet de doortocht langer duren.