Opsporingsbericht

De Politie Regio Turnhout is op zoek naar een man die begin juli enkele keren is opgemerkt op het domein van De Hoge Rielen in Kasterlee.

Opsporingsbericht

De man werd er een eerste keer gezien in de vroege ochtend van zaterdag 8 juli, tussen 06.00 uur en 06.30 uur, en een tweede keer in de ochtend van maandag 10 juli, tussen 09.30 uur en 10.00 uur.

Bij zijn eerste bezoek aan het domein kon iemand een foto maken van de man. Hij reed er toen rond met een zwarte damesfiets die eigendom is van De Hoge Rielen. Hij droeg op dat moment een blauw T-shirt, een korte broek tot op de knieën en opvallende, vermoedelijke donkergroene kousen of panty's.

Toen de man twee dagen later weer opdook, droeg hij vermoedelijk hetzelfde blauwe T-shirt en opnieuw een korte, donkerkleurige broek. Hij droeg die ochtend ook een donkerkleurige pet en zijn mond en neus waren bedekt met een donkerkleurige bandana.

Aangezien de man twee keer op enkele dagen tijd op het domein is gezien, sluit de politie niet uit dat hij in de buurt woont of er in die periode ergens heeft verbleven, bijvoorbeeld op een camping of in een hotel.

Weet u wie deze man is of waar hij verblijft? Heeft u de man in de periode tussen 8 en 10 juli ook gezien in de buurt van Kasterlee? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen om met de man in contact te komen of hem te identificeren? Bel dan met de Politie Regio Turnhout op het gratis nummer 0800 25 101 (optie 1) of mail naar opsporingen@politieregioturnhout.be .

Alle tips en informatie worden discreet behandeld.

Labels