Schrijf je snel in voor de nieuwe Fast Track-selectieprocedure! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega.

Di 19.02.2019 - 12:50

De lokale en federale politie zijn dringend op zoek naar nieuwe en gemotiveerde collega's. Misschien spreekt een job bij de politie jou wel aan. Dankzij een nieuwe Fast Track kan je van 1 tot en met 12 april 2019 al de hele selectieprocedure doorlopen en met wat geluk kan je op 3 juni 2019 al beginnen aan de opleiding tot politie-inspecteur. De opleiding wordt gegeven aan de Campus Vesta in Emblem.

Inschrijven voor deze Fast Track-selectieprocedure kan door middel van het document dat je vindt in bijlage aan dit bericht. Wie zich inschrijft, houdt er best wel rekening mee dat je beschikbaar moet zijn voor het afleggen van de selectieproeven tussen 1 en 12 april 2019. Als je de selectieprocedure met succes hebt doorlopen, ben je ertoe gebonden de opleiding tot politie-inspecteur te volgen aan de Campus Vesta. De opleiding begint op 3 juni 2019.

Inschrijven voor deze Fast Track kan tot en met vrijdag 8 maart 2019. Het dossier om je kandidatuur in te dienen, omvat:

  • het bijgevoegde inschrijvingsformulier

  • een uittreksel uit het strafregister

  • een kopie van het hoogst behaalde diploma

Alle documenten maak je via mail over aan GPI.recsel.test.nl@police.begium.eu .

Wie zich eerder al inschreef voor het reguliere selectietraject bij de politie, kan ook deelnemen aan deze Fast Track. Dat moet je dan wel via een e-mail melden aan de Dienst van de Rekrutering en de Selectie. Dat kan door dit inschrijvingsformulier (pdf, 147 KB) te mailen naar GPI.recsel.test.nl@police.begium.eu .

Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal plaatsen voor deze Fast Track is beperkt!

Let op: Na inschrijving ben je pas zeker van een plaats in de Fast Track-procedure, nadat je via mail een bevestiging en uitnodiging ontvangt de Dienst van de Rekrutering en de Selectie.

Uitgifte vals geld
Wo 29.08.2018 - 14:12
Visverbod
Do 16.08.2018 - 13:12

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
0800 25 101