Jaarverslag 2023: Bij politiezone Getevallei werden in 2023 mooie resultaten neergezet!

Veiligheid en leefbaarheid zijn belangrijke hoekstenen van onze samenleving. Een veilige omgeving bevordert immers het vertrouwen van onze burgers en versterkt eveneens de sociale cohesie. Het voorbije jaar stond de politiezone permanent klaar om een optimale dienstverlening te leveren aan de burger. Een voortdurende evaluatie van onze processen zorgde voor een nog efficiëntere en performantere werking op het terrein.

Front jaarverslag 2023

Er werd verder gewerkt aan een duurzame verbondenheid met alle partners binnen de veiligheidsketen. Criminaliteit in al zijn facetten moet je immers op een multidisciplinaire manier aanpakken opdat je een krachtig signaal kan geven en het probleem bij de kern kan aanpakken.
De medewerkers van de politiezone zijn het voorbije jaar enorm flexibel geweest en hebben dagelijks op een doortastende en gedreven manier verder gewerkt aan veiligheid. De creativiteit alsook het volharden om problemen aan te pakken leverden mooie resultaten op in de verschillende criminaliteitsfenomenen. 
De resultaten van het voorbije jaar worden op een transparante manier voorgesteld met als doel om verantwoording af te leggen aan onze burgers en actoren binnen de veiligheidsketen. Ook de uitdagingen en projecten voor de toekomst worden voorgesteld.
Aangezien politiezone Getevallei voortdurend streeft naar verbetering, zijn we uiteraard ook benieuwd naar uw feedback. Opmerkingen en/of verbeterpunten kan u ons steeds bezorgen via het mailadres van de communicatiedienst: PZ.Getevallei.Communicatie@police.belgium.eu.

Veel leesplezier,

Labels