Persoverzicht van maandag 22 mei 2017

Ma 22.05.2017 - 8:09
Persoverzicht

Feiten van 20-05-2017 om 6 uur tot 21-05-2017 om 6 uur

Willebroek, Breendonkstraat: Inbraak in een woning. De voordeur van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen.

Mechelen, Voosdonk: Poging tot inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Wanneer de bewoners zich gaan vergewissen over het lawaai nemen de verdachten de vlucht. Het pand wordt niet betreden.

Mechelen, Spuibeekstraat: Diefstal in een sportcomplex. Zonder sporen van braak na te laten wordt een locker geopend. Nadeel: gsm.Feiten van 21-05-2017 om 6 uur tot 22-05-2017 om 6 uur

Willebroek, Koning Leopoldlaan: Tijdens een bezoek aan een drankgelegenheid wordt van een 22-jarige vrouw de gsm uit haar handtas gestolen.

Mechelen, Zemstbaan: Tijdens een bezoek aan een eetgelegenheid wordt van een 83-jarige vrouw de handtas ontvreemd. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom.

Mechelen, Koning Albertstraat: Tijdens een bezoek aan een drankgelegenheid wordt van een 57-jarige man de portefeuille uit zijn broekzak ontvreemd. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom.

Mechelen, Oude Liersebaan: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Het niet-slotvaste voertuig wordt betreden. Nadeel: zonnebril en geluidsdrager.

Mechelen, Albert Geudensstraat: Diefstal uit een garagebox. Zonder sporen van braak na te laten wordt een garagebox betreden. Nadeel: twee fietsen.


Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, Colomastraat: Aanrijding tussen twee personenwagens waarbij een 33-jarige passagier lichtgewond raakt.

Willebroek, Brielen: Een 60-jarige motorrijder verliest de controle over zijn voertuig en komt ten val. Het slachtoffer wordt lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
015 464 464