Persoverzicht van dinsdag 25 oktober 2016

Di 25.10.2016 - 8:10
Persoverzicht

Feiten van 24-10-2016 om 6 uur tot 25-10-2016 om 6 uur

Mechelen, Oscar Van Kesbeeckstraat: Tijdens het winkelen wordt van een 74-jarige vrouw de portefeuille uit haar handtas ontvreemd. Nadeel: Identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom.

Mechelen, Locquetstraat: Inbraak in een vrachtwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een deur van het voertuig wordt beschadigd. De wagen wordt betreden en doorzocht. Nadeel: Boormachine en batterijlader.

Mechelen, Heike: Poging tot inbraak in een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een deur van het voertuig wordt beschadigd. De wagen wordt niet betreden.

Willebroek, Lijsterstraat: Poging tot inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt niet betreden.

Mechelen, Koning Albertplein: Tijdens het wachten op de bus wordt van een 18-jarige man de smartphone ontvreemd.


Politiesuccessen

Willebroek, Dokter Persoonslaan: Omstreeks kwart over tien 's avonds komt een onbekende man een handelszaak binnen. Onder bedreiging van een stuk glas vraagt hij de winkelbediende de kassa te overhandigen. De bediende gaat niet in op de vraag en er volgt een schermutseling. De verdachte verlaat de handelszaak. Korte tijd later kan onze patrouilleploeg op basis van de persoonsbeschrijving een verdachte oppakken. De 18-jarige man wordt voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. Betrokkene is gekend voor eerder gepleegde feiten.
Nader onderzoek toont aan dat betrokkene tevens in aanmerking komt voor een diefstal in een gezondheidsinstelling in de Overwinningsstraat eerder op de avond.

Willebroek, Schoolweg: Omstreeks kwart over twee 's nachts weet een bromfietser de aandacht van onze patrouilleploeg te trekken. Onze collega's intercepteren het voertuig en gaan over tot controle. De 40-jarige man geeft een onsamenhangend verhaal voor zijn aanwezigheid in de regio. In zijn rugzak wordt inbrekersmateriaal (schroevendraaier, koevoet en kniptang) aangetroffen. De man is gekend voor eerder gepleegde feiten. Betrokkene wordt voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat.

Wel jong niet gek 2
Wel jong, niet gek
Ma 24.10.2016 - 12:13

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
015 464 464