Persoverzicht van woensdag 22 februari 2017

Wo 22.02.2017 - 8:21
Persoverzicht

Feiten van 21-02-2017 om 6 uur tot 22-02-2017 om 6 uur

Mechelen, Hanswijkvaart: Inbraak in een werfcontainer. De deur van de container wordt beschadigd. De ruimte wordt betreden en doorzocht. Nadeel: gereedschap (laspost, boor-, zaag-, vijs- en slijpmachine)

Willebroek, Appeldonkstraat: Poging tot inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een deur beschadigd. Het pand wordt niet betreden.

Mechelen, Oscar Van Kesbeeckstraat: Inbraak in een appartement op de eerste verdieping. Een raam op het terras van het appartement wordt beschadigd. De flat wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen en een geldsom.


Politiesucces

Mechelen, Hombeeksesteenweg: Omstreeks drie uur 's nachts weten drie fietsers de aandacht van onze patrouilleploeg te trekken. Onze collega's intercepteren de drie mannen (twee van 19 jaar en een 23-jarige). Geen van allen is in het bezit van identiteitsdocumenten, naar eigen zeggen komen ze uit Roemenië. Zij geven een onsamenhangend verhaal over hun aanwezigheid in de omgeving, alsook over de fietsen waarmee zij zich verplaatsen. Tevens zijn ze in het bezit van inbrekersmateriaal (moersleutel en kniptang) Betrokkenen worden overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De drie fietsen worden in beslag genomen. Verder onderzoek brengt onze collega's nog bij twee Roemenen (18 en 42 jaar) en vier fietsen waarvoor de mannen geen verklaring hebben. Ook deze personen worden overgebracht naar het commissariaat en de vier rijwielen worden in beslag genomen.
Twee van vijf Roemenen verblijven illegaal in ons land en worden ter beschikking gesteld van Dienst Vreemdelingenzaken in Brussel.


Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Mechelen, Kleine Heide: Aanrijding tussen een personenwagen en een fietser waarbij een 12-jarige jongen (fietser) lichtgewond wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
015 464 464