Aangifte doen?

Ben je slachtoffer van een misdrijf? Werd je wagen beschadigd? Was je betrokken in een verkeersongeval zonder of met gewonden? Je portefeuille gestolen of kwijt? Aarzel dan niet om aangifte te doen bij de politie. Alleen dan kan een onderzoek gestart worden.

Je kan jouw aangifte doen aan het loket van de politiepost Halle en dit op het uur dat voor jou past, zowel op weekdagen als tijdens het weekend, feest- en brugdagen. Alle dagen staat de politiepost Halle tot jouw dienst tussen 7 en 19 uur.

Een afspraak maken via de website

Via deze link kom je in de agenda terecht.

Vul enkele gegevens in zoals je naam, adres en telefoonnummer.

Kies een onderwerp uit de lijst. Vind je niet wat je zoekt? Kies dan 'overige' en licht eventueel toe.

Je krijgt vervolgens een overzicht van de mogelijkheden in de agenda. Kies een moment dat voor jou past.

Je krijgt een bevestiging van de afspraak en eventueel een overzicht van de documenten die je dient mee te brengen. Als je dat wenst, ontvang je de herinnering ook via e-mail. Via de herinneringsmail kan je de afspraak achteraf nog wijzigen of annuleren wanneer nodig.

Een afspraak maken via de telefoon.

Bel 02 363 93 00. Lukt het niet via de website, of beschik je niet over een internetverbinding? Dan kan je dus ook een afspraak maken via de telefoon, op het nummer 02 363 93 00 of het nummer van de politiepost dat jouw voorkeur geniet.

Politiepost Brabantpoort

Open iedere werkdag van 8 tot 16 uur.

In het weekend en op feestdagen gesloten. Je kan hier terecht voor eenvoudige meldingen, gevonden voorwerpen of dieren. Voor klachten maak je best een afspraak in de politiepost Halle of Rondenbos. 

Politiepost Halle

Open ieder dag van 7 tot 19 uur. Een klacht? Maak een afspraak tijdens onze openingsuren, iedere dag tussen 7 en 19 uur en zondag van 9 tot 17 uur. 

Politiepost Rondenbos

Open iedere werkdag van 8 tot 16.30 uur en woensdag uitzonderlijk tot 19 uur.

In het weekend enkel geopend op zaterdag tussen 8 en 12 uur.

Online politieloket

Police-on-web is het online politieloket dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar is via www.police-on-web.be, je kan er terecht voor aangifte van bepaalde feiten, het aanvragen van een vakantietoezicht (indien het wordt aangeboden in uw gemeente) of het aanmelden van je alarmsysteem.

Voor aangifte van volgende kleine feiten kan je op www.police-on-web.be terecht:

  • fietsdiefstal
  • bromfietsdiefstal
  • winkeldiefstal
  • vandalisme
  • graffiti

Ter plaatse

In nood, bij dringende interventies (verkeersongevallen met gewonden) of bij feiten waarbij vaststellingen noodzakelijk zijn (inbraak, winkeldiefstal) of waarbij de daders nog aanwezig zijn, komt de politie ter plaatse.

Aangiftes via de telefoon, e-mail of sociale media zijn niet mogelijk!

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Zennevallei via het contactformulier of telefonisch via 02 363 93 00.