E-mail Disclaimer

De informatie verzonden via e-mail en de eventuele bijlagen vanuit de politiezone Westkust is enkel bestemd voor de geadresseerde en kan strikt vertrouwelijke informatie bevatten. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien u informatie uitgaande van de politiezone Westkust ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken, maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het origineel bericht, elke kopie en/of uitprint daarna op permanente wijze te verwijderen of te vernietigen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. De politiezone Westkust staat niet in voor de juiste overbrenging van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan en doet al het mogelijke om virussen in haar e-mails te vermijden. Indien desondanks een vanuit de politiezone Westkust verstuurde e-mail wel een virus of schadelijke bijlage bevat, dan kan deze niet verantwoordelijk gesteld worden.

Bijkomende info

We verwijzen aanvullend naar onze privacyverklaring, het cookiebeleid en naar onze specifieke pagina inzake informatieveiligheid.

Als u echter nog steeds op zoek bent naar meer info, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het mailadres pz.westkust.informatieveiligheid@police.belgium.eu

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Westkust via het contactformulier of telefonisch via 058 53 30 00.