Ontdek de Rol van Onze Wijkinspecteurs!

De politiezone Gavers nodigt je graag uit voor onze boeiende wijkdagen, waar we  het takenpakket van onze wijkinspecteurs presenteren. Op deze informatieve avonden, zullen we uitleggen wat onze wijkinspecteurs tegenwoordig allemaal doen en waarvoor je bij hen terecht kunt.

Wijkdagen

Data en Locaties:

  • Deerlijk: 22 november 2023 om 18.30 uur in OC D-Iefte
  • Harelbeke: 5 en 6 december 2023, telkens om 18.30 uur in CC het SPOOR

Onze wijkinspecteurs spelen een essentiële rol in het handhaven van de veiligheid en het welzijn in onze gemeenschappen. Ze zijn er niet alleen om de orde te handhaven, maar ook om je te helpen met allerlei vragen en problemen.

Tijdens deze wijkdagen zullen we in detail ingaan op de nieuwe taken en verantwoordelijkheden van onze wijkinspecteurs. Of je nu wilt weten hoe ze bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid in jouw buurt, advies nodig hebt over preventie, of simpelweg wilt weten wie jouw contactpersoon is voor lokale aangelegenheden, deze wijkdagen bieden u de kans om alle antwoorden te krijgen.

Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in de veranderende rol van onze wijkinspecteurs. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze wijkdagen en ontdek hoe de politiezone Gavers zich inzet voor een veiligere en meer verbonden gemeenschap.

 Wij hopen je te mogen verwelkomen op een van deze wijkdagen. Schrijf je in via https://bit.ly/3rYotN8

 

Wijkdagen

Labels