Benoemingen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat op maandag 20 juni 2023 twee nieuwe getalenteerde medewerkers zijn benoemd door de politieraad! Deze nieuwe aanwinsten zullen een waardevolle bijdrage leveren aan ons team en onze organisatie versterken.

Politieraad_20230620

👥 Aspirant-Commissaris Bert Pollet 👥

Met ingang van 1 maart 2024 zal Aspirant-Commissaris Bert Pollet de leiding nemen over de directie Informatie en Innovatie. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise in dit vakgebied zal Bert een cruciale rol spelen in het bevorderen van innovatie en het waarborgen van effectieve informatiestromen binnen onze organisatie.

💼 Adviseur Lore Moijson 💼

Wij verwelkomen Adviseur Lore Moijson, die op 1 augustus 2023 zal starten als de nieuwe directeur Personeel en Middelen. Lore brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee op het gebied van personeelsbeheer en ontwikkeling. Met haar strategische inzichten en focus op het ontwikkelen van ons menselijk kapitaal, zal Lore een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen en begeleiden van ons personeelsbestand.

💼 Consulent Jana Vanhooren 💼

Op 28 april 2023 werd Jana Vanhooren benoemd door het politiecollege en is ze sinds 1 mei 2023 actief bij de directie Personeel en Middelen. Jana brengt een frisse kijk en een sterke achtergrond in personeelszaken met zich mee. Haar inzet en expertise zullen bijdragen aan het versterken van onze HR-processen en het creëren van een positieve werkomgeving voor al onze medewerkers.

We kijken ernaar uit om met deze nieuwe teamleden samen te werken en zijn ervan overtuigd dat ze van onschatbare waarde zullen zijn voor onze organisatie. Laten we hen van harte verwelkomen en ondersteunen terwijl ze zich vestigen in hun nieuwe functies.

Gefeliciteerd Bert, Lore en Jana! We wensen jullie veel succes en voldoening toe in jullie nieuwe rollen.

Labels