Kom naar onze infosessie op 14/10/2023!

Op zaterdag 14/10/2023 organiseert onze politiezone 2 infosessies voor wie geïnteresseerd is in een job bij politie. Er zijn plaatsen voor de sessies van 10 uur en 14 uur. Inschrijven kan via de link hieronder. 

politie Aalst

Ben je geïnteresseerd in een job bij Politie Aalst? Ben je als Laureaat nog op zoek naar een zone en wil je graag onze voordelen ontdekken? Kom dan zeker langs op onze infosessie op zaterdag 14 oktober 2023. Deze sessie is zowel voor wie geïnteresseerd is in een job in uniform als voor wie aan de slag wil als burgerpersoneel.



Tijdens het informatiemoment laten we je graag zien wat Politie Aalst zo bijzonder maakt. Ook geven we je tips & tricks rond de selectieproeven, persoonlijke begeleiding, doorgroeimogelijkheden, ...



Kortom: een interessante kennismaking met Politie Aalst en een antwoord op al je vragen.



Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven. Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt. Enkel als je minderjarig bent, kan je je laten begeleiden door één persoon. Dan dien je je beide in te schrijven. 

Pas op: je inschrijving is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt.



Belangrijk detail: het gaat om een infosessie, niet om een opendeurdag. Deze info richt zich op mensen die interesse hebben om te werken voor Politie Aalst. Voor alle info over de opleiding tot inspecteur, verwijzen we je graag door naar de provinciale politiescholen. 

https://forms.office.com/e/DQx4hzRKK7 



Wil je met ons contact opnemen voor de infosessie? Dat kan via PZ.Aalst.Rekrutering@police.belgium.eu .



Tot binnenkort!

Politie Aalst

Labels