Eindejaarscampagne Tele-onthaal

Terwijl de feestdagen naderen, belooft de samenleving gezelligheid, samenzijn en vreugde. Veel mensen worstelen met moeilijkheden binnen hun relatie of familie, of ervaren gezondheidsproblemen, eenzaamheid, verdriet, depressie en andere zorgen. Hulplijn Tele-Onthaal lanceert daarom de volgende eindejaarscampagne:

Te veel op je bord tijdens eindejaar? Tele-Onthaal serveert een luisterend oor.

Tele-onthaal banner

Achter de schittering van de lichtjes en de klank van vrolijke liedjes, kan een donkere realiteit schuilgaan voor sommigen.



Deze tijden verhogen ook voor sommigen de druk om in het perfecte feestplaatje te passen.

Deze zinnen klinken misschien bekend in de oren?

“Nog steeds geen lief”

“Nog steeds werkloos?”

“Nog steeds ruzie?”

“Toch niet alleen op kerst?”

“Wees eens wat sterker”




Dooddoeners die je misschien weleens hoort vallen aan de feesttafel of in aanloop naar de feestdagen toe.

Hoe goedbedoeld ze ook zijn om mensen te troosten of te adviseren, vaak hebben ze net het tegenovergestelde effect.

Familieproblemen kunnen tijdens de feestdagen extra moeilijk zijn. Eenzaamheid is geen keuze. Verlies en rouw zijn persoonlijk en hebben geen vaste tijdlijn. Depressie kan iedereen treffen, ongeacht uiterlijke omstandigheden. Carrière-teleurstellingen kunnen zwaar wegen. Financiële zorgen kunnen overweldigend zijn.



Hulplijn Tele-Onthaal lanceert daarom de volgende eindejaarscampagne:

Te veel op je bord tijdens eindejaar? Tele-Onthaal serveert een luisterend oor.



De eindejaarscampagne van Tele-Onthaal schetst 5 verschillende feesttafels met een aantal dooddoeners die verschijnen in lettervormpjes zoals koekjes, glazuur of broodkorstjes.

Met deze campagne laten we weten dat mensen er niet alleen voor staan en dat ze altijd terecht kunnen bij Tele-Onthaal voor een luisterend oor, een bemoedigend woord of een steunend gesprek.

Tele-Onthaal is 24u/24 bereikbaar op het gratis telefoonnummer 106. Daarnaast kunnen mensen ook chatten met een vrijwilliger via de website www.tele-onthaal.be. De gesprekken zijn gratis, anoniem en vertrouwelijk.

Labels