Persbericht donderdag 4 januari 2018

Vr 05.01.2018 - 7:59

Ongeval
Donderdag 4 januari omstreeks 12.30 uur werd er een ongeval gemeld in de Grote Boterhoek in Eeklo. Daar was een 44-jarige man uit Eeklo in een put in het wegdek gereden met zijn wagen, waardoor hij een klapband had. De man verwittigde de hulpdiensten om te wijzen op het gevaar, ook voor fietsers.
De Technische Dienst van de Stad Eeklo werd in kennis gesteld en zou onmiddellijk het nodige doen.

Persbericht woensdag 3 januari 2018

Wo 03.01.2018 - 16:31

Verkeersongeval
In de Moerstraat in Eeklo gebeurde op dinsdagavond 2 januari een verkeersongeval met een loslopende hond. Een voertuig, bestuurd door man uit Eeklo reed het dier aan. De bestuurder kon het plots overstekende dier niet meer ontwijken. De eigenaar van de hond werd verwittigd. De hond werd gewond aan de poten. De wagen was niet beschadigd en de bestuurder bleef ongedeerd.


Storm- en bliksemschade
Door de hevige rukwinden die dinsdagavond en woensdagvoormiddag werden voorspeld, werd er heel wat schade verwacht. In onze politiezone liepen er echter slechts een drietal oproepen binnen daaromtrent. In de Raverschootstraat in Eeklo meldde een voorbijganger loszittende dakpannen. In de Boelare in Eeklo waren er bomen op de treinsporen beland. In Kaprijke, in Eindeken, belde men met de melding dat er werken bij de buren plaatsvonden, waar er losliggende materialen zouden kunnen gaan rondvliegen. Bij dit alles vielen er in onze politiezone geen gewonden.

Persbericht maandag 1 januari 2018

Ma 01.01.2018 - 11:40

Vooreerst wens ik jullie namens de PZ Meetjesland centrum een gelukkig, gezond en veilig 2018 !

Inbraken

In de nieuwjaarsnacht heeft de PZ Meetjesland centrum verschillende meldingen gekregen van inbraken in de regio Sint-Laureins.
Om 01u15 kregen we melding van een diefstal met braak in de Kruiskenstraat te Sint-Laureins.
De bewoners waren nog maar pas gaan slapen toen ze een voertuig op de oprit hoorden rijden en dachten aanvankelijk dat het de zoon was die thuis kwam.
Doch enige minuten later hoorde de man stemmen op de trap in een vreemde taal.
Hij verliet de slaapkamer waarop de daders de vlucht namen met een voertuig.
Behoudens de braakschade aan een raam bleek er geen ander nadeel te zijn.

Lees meer →