Resultaten Beestig Eeklo

De tweede editie van 'Beestig Eeklo' op zondag 18 juni was een groot succes. Ook onze stand werd door velen bezocht, waaronder ook minister van dierenwelzijn Ben Weyts.

Beestig Eeklo met minister Ben Weyts

We hebben controle gedaan voor 146 honden en 2 katten. We merkten wel dat bijna niemand het Europees paspoort van hun huisdier had meebracht. Dit zorgde ervoor dat wij slechts controle konden doen voor 2 katten omdat er weinig mensen waren die hun kat ook effectief meebrachten naar het evenement.

We hebben ongeveer 60 % van de mensen kunnen helpen en de gegevens op 'publiek' kunnen zetten (met eventuele aanpassingen of aanvullingen van de contactgegevens waar nodig).

Van de 40% die we niet konden helpen was er ongeveer 20% waarbij de gegevens reeds openbaar waren en 20% die de pincode van de identiteitskaart niet kende of de identiteitskaart niet bij zich had.

Weet je niet hoe je de gegevens van je hond of kat openbaar moet zetten? Bekijk dan het stappenplan dat je hieronder kunt downloaden. Als de gegevens van je huisdier publiek staan, dan kunnen wij je naam en telefoonnummer zien als we de chip van je huisdier uitlezen. Zo kunnen we je veel sneller herenigen met je huisdier. 

Labels