Persbericht dinsdag 19 december 2017

Verkeersongeval met vlucht

Maandag 18 december werd er een verkeersongeval met vlucht gemeld in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Een vrachtwagen reed er tegen een geparkeerde personenwagen en nam de vlucht. Een alerte getuige kon de nummerplaat noteren, waardoor de aanrijder alsnog gekend was. Er vielen geen gewonden.



Winkeldiefstal

In het Krügercenter in Eeklo gebeurde maandag 18 december een winkeldiefstal in winkelketen Pimkie. Twee meisjes, met een geschatte leeftijd van 20 jaar van vreemde origine, betraden de winkel en één van hen hield de winkelverantwoordelijke aan de praat terwijl het andere meisje achteraan naar de pashokjes ging. Korte tijd nadien verlieten de twee samen de winkel. Daarop stelde de verantwoordelijke vast dat geld uit haar portefeuille was gestolen. Ook bleek een aanzienlijke som geld uit de kluis van de winkel te zijn verdwenen.



Verkeersongeval

In de Klinkaartstraat in Eeklo gebeurde een verkeersongeval op dinsdag 19 december omstreeks 09.30 uur. Aldaar werd een 59-jarige vrouw uit Eeklo aangereden op het zebrapad door een 23-jarige autobestuurder. De vrouw werd overgebracht naar AZ Alma voor verzorging. De man werd onderworpen aan een ademtest, dewelke safe was.