Persbericht donderdag 16 november 2017

Verkeersongeval
Op woensdag 15 november werd er omstreeks 17.45 uur een verkeersongeval met stoffelijke schade gemeld in de Rabautstraat in Eeklo. Een 57-jarige man uit Eeklo reed in de Rabautstraat met zijn wagen en aanhangwagen, maar om een nog onbekende reden kwam de aanhangwagen los. Deze belandde in de voorgevel van een woning in de Rabautstraat, waardoor die beschadigd werd. Er was geen discussie en het Europees Aanrijdingsformulier werd vervolledigd.


Verkeersongeval
Op de Mariapolderdijk in Watervliet gebeurde op woensdag 15 november een verkeersongeval, omstreeks 21.40 uur. Een 21-jarige dame uit Sint-Laureins was er met haar voertuig Volkswagen Golf in de vaart beland. De vrouw kon het voertuig verlaten, maar het voertuig zelf begon te zinken. Ze gaf aan alle grip over haar voertuig te zijn verloren omwille van modder op de rijweg, waardoor haar rem niet naar behoren werkte en ze zo in het water terecht is gekomen.
De vrouw liep lichte schaafwonden in het gezicht op en werd overgebracht naar AZ Alma. Het voertuig werd deze morgen getakeld. Er waren geen andere partijen betrokken bij dit verkeersongeval. De vrouw legde een ademtest af die 'safe' bleek te zijn.


Verkeersongeval
In de nacht van 15 op 16 november werd de Politiezone Meetjesland Centrum omstreeks 04.30 uur in kennis gesteld van een verkeersongeval in de Vaartstraat in Kaprijke. Daar kwam het tot een aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen, respectievelijk bestuurd door een 33-jarige man uit Moerbeke-Waas en een 42-jarige Poolse man.
Daarbij schoof de wagen weg en kwam tot stilstand in een gracht.


Verkeersongeval
Donderdag 16 november gebeurde omstreeks 08.00 uur een verkeersongeval in de Eeklostraat in Lembeke. Een jonge vrouw van 17 reed er met haar bromfiets in de richting van Eeklo en kwam ten val door een bruuske rembeweging, waardoor ze de controle over haar stuur verloor. Het slachtoffer werd overgebracht naar AZ Alma. Er was geen andere partij betrokken bij dit verkeersongeval.

Verkeersongeval
Donderdagmorgen 16 november gebeurde in de Ketterijstraat in Kaprijke een verkeersongeval, waarbij één voertuig betrokken geraakte. Een 28-jarige vrouw met Nederlandse nationaliteit verloor de controle in de bocht en belandde nadien in de gracht. De bestuurster kon het voertuig verlaten, maar gaf aan pijn te hebben aan het hoofd. Haar ademtest resulteerde in 'safe'. Zij werd overgebracht naar AZ Alma voor de eerste zorgen. Haar voertuig werd getakeld.