Persbericht woensdag 3 mei 2017

Verkeersongeval met vluchtmisdrijf

De eigenaar van feestzaal Het Sparrenhof in Eeklo meldde een verkeersongeval op hun eigendom. Daar had vermoedelijk een personenwagen tegen een muur aan de straatkant gereden.

De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf.

Er was een duidelijk bandenspoor waar te nemen van een voertuig dat kwam uit de richting Ringlaan. De muur kreeg een zware klap en de bovenzijde was helemaal verschoven. Aan de muur vond de melder de behuizing van een autospiegel en de autospiegel zelf.

De aanrijding zou gebeurd moeten zijn tussen zondag 30 april 02.00 uur en dinsdag 2 mei om 08.00 uur.

De politie probeert aan de hand van de spiegel het merk en type van het voertuig te achterhalen.

Was u getuige van deze aanrijding, aarzel dan niet de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis te stellen op 09/376.46.46.



Verkeersongeval

Woensdag 3 mei omstreeks 12.00 uur gebeurde er in de Lege Moerstraat in Sint-Laureins een verkeersongeval. Aldaar reed een 17-jarige jongeman met de fiets op het voorziene fietspad.

Toen er een vrachtwagen passeerde week de fietser lichtjes uit naar links om een plas water te vermijden en net op dat moment trachtte een 16-jarige vrouw met haar bromfiets de fietser voorbij te steken. De fietser en de jongedame op de bromfiets kwamen beiden ten val en werden beiden licht gewond overgebracht naar AZ Alma.