Persbericht maandag 3 april 2017

Verkeersongeval met gewonde en alcoholintoxicatie

Afgelopen nacht kwam een 47 jarige man uit Eeklo met zijn voertuig in aanrijding met de verkeersgeleiders op het rondpunt ter hoogte van het nieuwe ziekenhuis AZ Alma om vervolgens tot stilstand te komen tegen een verlichtingspaal.

De man werd licht gewond. Hij legde een positieve ademtest af met als resultaat 0,65 mg/l. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Zijn voertuig was zwaar beschadigd en moest getakeld worden. Eandis kwam ter plaatse voor de schade aan de verlichtingspaal.



Diefstal met braak

Maandag 3 april werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een diefstal in de Guido Gezellestraat in Eeklo. Aldaar werden 25 pakken isolatiemateriaal gestolen van een werfkeet. De werf was rondom rond omgeven door hekkens. Twee van die hekkens, vastgemaakt door middel van een slot, werden losgemaakt. De dader(s) liet(en) geen sporen achter.



Verkeersongeval

Maandag 3 april werd er rond de middag melding gedaan van een verkeersongeval met stoffelijke schade in de Maagd van Gent in Sint-Laureins.

Daar was een tractor tegen een verlichtingspaal gereden en in de gracht beland. De bestuurder geraakte niet gewond. De tractor werd uit de gracht getrokken.